Sport

Emil Boc, resemnat după ce „U” a pierdut în fața CFR-ului pe Cluj Arena: „Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, a câștigat Clujul”

Emil Boc a fost prezent la cel mai spectaculos derby al sezonului disputat pe Cluj Arena. Vizibil afectat după meci, primarul a apreciat jocul din teren, dar și atmosfera din tribune. „Se poate și la Cluj un meci–spectacol!”

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea prezenți pe Cluj Arena la meciul dintre U și CFR. Foto: monitorulcj.ro Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea prezenți pe Cluj Arena la meciul dintre U și CFR. Foto: monitorulcj.ro

 

 


CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 4-3 (1-2), luni seara, pe Cluj Arena, în ultimul meci din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

 


Edilul Emil Boc a fost prezent la cel mai însemnat derby al momentului. Primarul a fost entuziasmat de evoluția spectaculoasă a jocului, mai ales după ce „U” Cluj a marcat cel de-al doilea gol.

„Şepcile roşii'” au început foarte bine meciul, însă în repriza secundă, formaţia antrenată de Andrea Mandorlini a controlat jocul, reușind să înscrie decisiv, min. 82, prin golul lui Jefte.


După meci, edilul a părut afectat de rezultatul final. Cu toate acestea, Emil Boc a declarat că ceea ce contează este „bucuria de a fi împreună, chiar dacă diferiți în preferințe fotbalistice”.

„Bravooo Cluj! Regal fotbalistic și spectacol total pe teren și în tribune! 


Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, în această seară a câștigat Clujul, am avut parte de cel mai frumos și spectaculos meci de fotbal dintre “U” și CFR! 

Haide “U”! 


Respect CFR! 

Mesajul primarului Emil Boc, după derby-ul Clujului/Foto: Emil Boc Facebook.com

Admirație galeriilor și suporterilor celor două echipe! 

Da, se poate și la Cluj un meci - spectacol ca la Milano (Inter - A.C. Milan), Roma (Lazio - A.S. Roma) sau Manchester (Man. United - Man. City)! 

Dincolo de rezultat, să ne bucurăm împreună de fotbal, de sport, de faptul că am putut oferi românilor un „derby de Gală”, de bucuria de a fi împreună, chiar dacă diferiți în preferințe fotbalistice, dar UNIȚI pentru CLUJ! 

Ai învins, continuă! 

Ești învins, continuă! 

Până la urmă despre asta este vorba atât în sport, cât și în viață!”, a notat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook. 

CFR și „U” s-au întâlnit luni, 21 august, pe Cluj Arena într-un meci din etapa cu numărul 6 din SuperLigă. Partida s-a terminat cu scorul de 4-3 (1-2).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atmosferă spectaculoasă pe Cluj Arena. CFR Cluj a întors soarta meciului după pauză. VIDEO

Primarul Emil Boc, în extaz după ce Universitatea a înscris al doilea gol împotriva CFR Cluj. VIDEO

Mandorlini, după victoria CFR Cluj: „Am schimbat mentalitatea în repriza a doua. Așa e în fotbal, de multe ori se întoarce soarta!”

abonare newsletter