Sport

Andrea Mandorlini, după înfrângerea dramatică din Conference League: „Părea un meci care mergea în direcţia corectă”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat după înfrângerea cu Adana Demirspor, scor 2-1, care a dus la eliminarea din Conference League, că formaţia sa a fost aproape de a obţine un rezultat mare

Andrea Mandorlini în timpul conferinței de presă după meciul cu Adana Demirspor, 3 august 2023/ Foto: captură ecran YouTube -  CFR 1907 Official Andrea Mandorlini în timpul conferinței de presă după meciul cu Adana Demirspor, 3 august 2023/ Foto: captură ecran YouTube - CFR 1907 Official

 

 


Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu Adana Demirspor, scor 2-1, care a dus la eliminarea din Conference League, că formaţia sa a fost aproape de a obţine un rezultat mare.

 


În conferinţa de presă de la finalul partidei, el a subliniat că „două neatenţii” în apărare au dus la eliminarea echipei sale din Europa.

CITEȘTE ȘI:
CFR Cluj, eliminată din Conference League
Fostul antrenor secund de la CFR-ului a ajuns selecționeri naționalei Under-20

„Este greu acum, părea un meci care mergea în direcţia corectă, dar aşa este fotbalul, trebuie să fii atent mereu. Două neatenţii, una la mingea înaltă, în finalul primei reprize, iar alta pe o recuperare (în minutul 90+4-n.red.). Cred că am fost aproape de a obţine un rezultat mare”, a precizat Mandorlini.

CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a fost învinsă de echipa turcă Adana Demirspor cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, la Adana, în manşa secundă a turului al doilea preliminar. Adana Demirspor va da piept în turul al treilea preliminar NK Osijek (Croaţia).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meciul FCSB – CFR Cluj, aproape SOLD-OUT. Câte bilete s-au vândut în ultimele 24 de ore?

După ce a sosit de o săptămână la CFR Cluj, Josip Mihalic a fost împrumutat la o echipă din Liga a II-a

abonare newsletter