Sport

Meciul FCSB – CFR Cluj, aproape SOLD-OUT. Câte bilete s-au vândut în ultimele 24 de ore?

FCSB a scos marți, 1 august, la vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj. La ritmul actual în care fanii accesează site-ul, meciul va fi în scurt timp sold-out.

Meciul CFR Cluj - FCSB, 14 mai 2023 - Foto: FCSB - Facebook Meciul CFR Cluj - FCSB, 14 mai 2023 - Foto: FCSB - Facebook

 

 


FCSB a ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca meciul cu CFR Cluj din etapa a 4-a din Superliga programat duminică, 6 august, ora 21.30, să aibă loc în Ghencea. 

 


Mai mult, suporterii au arătat un interes ridicat pentru această partidă și au achiziționat în prima zi peste 20.000 de tichete.

CITEȘTE ȘI:
FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea
După ce a sosit de o săptămână la CFR Cluj, Josip Mihalic a fost împrumutat la o echipă din Liga a II-a

Miercuri, Mihai Stoica, manager general la FCSB, a anunțat că s-au vândut peste 22.000 de bilete. În aceste condiții, sold-out-ul este aproape, cu patru zile înainte de meci.


„Din 27.540 locuri vandabile, am trecut de 22.000. Vom păstra și pentru casele de bilete pentru a veni în sprijinul celor care n-au acces online, doar că, probabil, vor rămâne foarte puține”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Ultrașii celor de la CSA Steaua au afișat un banner uriaș în fața Stadionului Ghencea

Înainte de miezul nopții, în fața arenei pe care evoluează de obicei CSA Steaua a apărut un banner amenințător, postat pe pagina de Facebook "Suntem Celebri", deținută de suporterii „Militarilor”. 


„Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă / Cine calcă duminică în Ghencea își asumă”, a fost mesajul afișat pe banner. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încă un transfer la CFR Cluj! Trupa lui Andrea Mandorlini a prezentat a 13-a achiziție

Andrea Mandorlini, despre ce o așteaptă pe CFR Cluj după remiza cu Universitatea Craiova: „Va fi un infern”

abonare newsletter