Sport

Ziua și plecarea la CFR Cluj! „Feroviarii” au anunțat despărțirea de Cristi Moldovan

CFR Cluj a anunțat o altă plecare. „Feroviarii” s-au despărțit de un nou membru din staff-ul tehnic din perioada lui Dan Petrescu, după Alin Minteuan.

Cristian Moldovan/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Cristian Moldovan/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj s-a despărțit în această vară de jucătorii Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger,Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu, respectiv Adrian Gîdea, dar și de Alin Minteuan, cel care a ocupat postul de secund în mandatele lui Dan Petrescu. 

 


Pe lângă cei menționați mai sus, clujenii au anunțat și plecarea lui Cristian Moldovan, antrenorul cu portarii al clubului. Acesta se afla de la finalul anului 2017 la CFR, însă, odată cu venirea lui Andrea Mandorlini, a fost pus pe liber și el.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”", au notat clujenii.


Potrivit gsp.ro, contractul lui Cristi Moldovan cu gruparea „feroviară” a expirat pe 30 iunie, iar Andrea Mandorlini a ales să vină cu propriul specialist pentru a-i pregăti pe Scuffet, Bălgrădean și Hindrich.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Avalanșă” de plecări la CFR Cluj! 4 jucători au plecat de la fosta campioană a României

Alin Minteuan, tras pe margine de CFR Cluj! Antrenorul secund a părăsit echipa după două decenii

Vară și derby-uri de foc în Liga 1. În prima etapă CFR joacă acasă, Universitatea merge la Petrolul

abonare newsletter