Sport

Mihai Bordeianu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Va semna posibil cu rivala fostei campioane a României

Jucătorul de fotbal Mihai Bordeianu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, fost campioană a României.

Mihai Bordeianu/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Mihai Bordeianu/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Mihai Bordeianu și-a pierdut locul de titular la CFR Cluj în sezonul recent încheiat și a ales să plece în această vară de la echipa din Gruia.

 


 

Despărțirea dintre Mihai Bordeianu și CFR Cluj a fost anunțată de club prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.


„Mulțumim, Mihai Bordeianu! Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și jucătorul Mihai Bordeianu au ajuns la un acord de încetare a contractului. În cele 5 sezoane jucate la CFR Cluj, Bordeianu a bifat 159 de meciuri, reușind să marcheze 4 goluri și să fie autorul a 10 pase decisive.
Pe această cale ii mulțumim pentru toată munca depusă în tricoul echipei noastre și îi urăm multă baftă în carieră!”, a transmis conducerea clubului CFR Cluj.

 Bordeianu, de la CFR la „U”

Potrivit gsp.ro, Mihai Bordeianu va semna cu „U” Cluj, echipă foarte activă pe piața transferurilor în acest început de mercato.


Echipa preluată la finalul sezonului de Toni Petrea i-a adus deja pe Bogdan Mitrea, Daniel Popa, Doru Popadiuc, Ovidiu Perianu și Ianis Stoica, ultimii doi veniți sub formă de împrumut de la FCSB. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Andrea Mandorlini este noul antrenor al CFR Cluj. „Bine ai venit în Gruia!”

CFR Cluj începe „curățenia de vară”. 8 jucători importanți ar putea pleca în următoarea perioadă. Balaj: „Vom avea o limită de vânzare”

Dan Petrescu, anunț surprinzător în Coreea de Sud! Declarația care îi va înfuria pe fanii CFR-ului

abonare newsletter