Sport

Curățenia de iarnă continuă. Un tânăr jucător al CFR Cluj a fost cedat la o echipă din Liga a 2-a

CFR Cluj a făcut patru transferuri în această iarnă, iar campioana României a început acum să se despartă de jucătorii care au evoluat puțin în prima parte a sezonului.

Mijlocașul Adrian Gîdea/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Mijlocașul Adrian Gîdea a fost cedat definitiv de CFR Cluj la Politehnica Timișoara din Liga a 2-a.

 


Bănățenii au anunțat că tânărul fotbalist a semnat un contract până în vară, cu posibilitate de prelungire.

CITEȘTE ȘI:
Dan Petrescu a fost impresionat de un jucător venit în această iarnă. Fotbalistul și-a adus propriul translator pentru a se integra
CFR și U-BT Cluj se luptă pentru echipa anului. Dan Petrescu și judoka paralimpic Alexandru Bologa, între nominalizări

Adrian Gîdea s-a născut la 13 martie 2000, la Drobeta Tr. Severin. La juniori a evoluat la CSȘ Drobeta Tr. Severin și Centrul de Excelență Timișoara, iar din 2018 s-a transferat la CFR Cluj.


Cu Campioana României a cucerit două titluri naționale, jucând în 21 meciuri (1 gol) de Liga I în ediția 2020/21 și 8 în 2021/22. În primăvara 2021 a evoluat în finala Supercupei României, câștigată de clujeni, iar în toamna aceluiași an a fost introdus în meciul CFR – Randers 1-1, din Liga Conference. În sezonul actual a evoluat în patru partide pentru alb-vișinii în campionat, plus câte una în cupa României și Supercupa României. Este extremă sau mijlocaș dreapta.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj poate face încă o mutare pe piața transferurilor. Campioana României îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad

Neagoe, avertisment la adresa Campioanei României, CFR Cluj: „Întrerupem șirul!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter