Sport

„Avalanșă” de plecări la CFR Cluj! 4 jucători au plecat de la fosta campioană a României

Reprezentanții clubului de fotbal CFR Cluj au anunțat despărțirea de patru jucători.

Anton Maglica în cantonamentul din Spania din ianuarie 2023 /FOTO: CFR Cluj 1907 - Youtube Anton Maglica în cantonamentul din Spania din ianuarie 2023 /FOTO: CFR Cluj 1907 - Youtube

 

 


În cursul zilei de vineri, CFR Cluj a anunțat despărțirea de Alin Minteuan, cel care a ocupat funcția de secund în staff-ul lui Dan Petrescu. 

 


Acesta nu a mai primit o prelungire a contractului din partea oficialilor, deși primise asigurări din partea lui Andrea Mandorlini că va continua în Gruia.

La o oră distanță de anunțul plecării lui Alin Minteuan, CFR Cluj a anunțat despărțirea de patru jucători de fotbal. Este vorba despre Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Bručić.


„Mulțumim, băieți! Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu jucătorii Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger și Karlo Bručić, ale căror contracte ajung astăzi la final 
Pe această cale le mulțumim tuturor pentru munca depusă la echipa noastră și le dorim multă baftă în carieră”, au transmis reprezentanții clubului de fotbal CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alin Minteuan, tras pe margine de CFR Cluj! Antrenorul secund a părăsit echipa după două decenii

CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul sloven Matija Boben

Ultimele Stiri
abonare newsletter