Sport

Antrenorul echipei Sepsi, surprins că „U” Cluj este în finala Cupei României: „Ne aşteptam ca echipe de tradiţie să ajungă în fazele superioare”

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, a afirmat că nu se aştepta ca Universitatea Cluj să ajungă până în finala Cupei României la fotbal

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Cristiano Bergodi și antrenorul echipei „U” Cluj, Ovidiu Sabău/ Foto: Sepsi OSK - Facebook Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Cristiano Bergodi și antrenorul echipei „U” Cluj, Ovidiu Sabău/ Foto: Sepsi OSK - Facebook

 

 


Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Cristiano Bergodi, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta ca Universitatea Cluj să ajungă până în finala Cupei României la fotbal, această performanţă datorându-se în special tehnicianului Ovidiu Sabău.

 


„A fost timp de un an la noi acest trofeu şi bineînţeles că ne dorim să îl păstrăm. Va fi foarte greu, noi întotdeauna respectăm adversarul, întâlnim o echipă de play-out dar e o echipă bună, joacă bine, cu un joc meticulos. 

Şi nu ne va fi uşor, va fi un meci de care pe care, şi orice echipă poate câştiga. Nu ne aşteptam ca U Cluj să ajung în finală. Cu tot respectul, dar ne aşteptam ca echipe de tradiţie să ajungă în fazele superioare. Este meritul lui Sabău şi al echipei lui, merită acest loc în finală. Eu sper ca băieţii să joace bine, dar ştiu foarte bine că o finală se câştigă, nu se joacă. Cred că şansele sunt egale de 50%-50%. Nu am pregătit nicio petrecere, pentru că trebuie să fim concentraţi la meci, este vorba de fotbal şi nu se poate spune că noi suntem favoriţi”, a declarat Bergodi.


„Noi sperăm ca prin câştigarea Cupei să ajungem în preliminariile Conference League”

Tehnicianul italian spune că atât Cupa României, cât şi participarea în preliminariile Europa Conference League sunt două obiective foarte importante pentru echipa sa.

„Şi Cupa României şi participarea în cupele europene au fost un obiectiv important pentru noi anul acesta. A fost un sistem diferit în Cupa României, e o performanţă că am ajuns încă o dată în finală. Normal că noi sperăm ca prin câştigarea Cupei să ajungem în preliminariile Conference League”, a completat Bergodi.

Tehnicianul nu a dorit să comenteze discuţiile din spaţiul public legate de o eventuală plecare a sa de la Spesi OSK: „Nu ştiu de unde au ieşit aceste discuţii. Eu mă gândesc sută la sută la acest meci. Să câştigi un trofeu este un prestigiu pentru orice jucător. Noi suntem încrezători, dar trebuie să fim foarte modeşti şi umili, pentru că U Cluj are jucători buni în faţă. Au un antrenor foarte bun, pe care îl respect, l-am întâlnit cu 30 de ani în urmă când juca la Brescia”.

Finala Cupei României, dintre Sepsi OSK, deţinătoarea trofeului, şi Universitatea Cluj, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău își dorește Cupa României pentru ca suporterii să fie mândri de „U” Cluj: „Vreau să văd bărbaţi în teren”

Boc, „trup și suflet” pentru „U” Cluj în finala Cupei României: „Voi fi alături de echipă la Sibiu, mi-am anulat tot la Bruxelles”

Ultimele Stiri
abonare newsletter