Sport

Boc, „trup și suflet” pentru „U” Cluj în finala Cupei României: „Voi fi alături de echipă la Sibiu, mi-am anulat tot la Bruxelles”

Sepsi și „U” Cluj vor disputa în 24 mai finala Cupei României. Primarul Emil Boc și-a anulat programul de la Bruxelles pentru a fi prezent la meci.

Primarul Emil Boc și-a anulat programul de la Bruxelles pentru a fi prezent la meci/ Foto: Emil Boc - Facebook Primarul Emil Boc și-a anulat programul de la Bruxelles pentru a fi prezent la meci/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


FC Universitatea Cluj va juca, miercuri, 24 mai, finala Cupei României contra echipei Sepsi OSK.

 


„U” va juca a cincea sa finală în Cupa României, după ce a cucerit trofeul în 1965 şi a ratat şansele din 1934, 1942, 1949 şi 2015.

Prezent la un post de radio local, primarul Emil Boc a transmis că va fi prezent la Sibiu pentru finala Cupei României.


„Trebuia să fiu la Bruxelles, mi-am anulat tot programul de acolo chiar dacă este complicat. Categoric mi-am anulat totul și oricum a doua zi avem semnarea contractului pentru metrou deci trebuie să sosesc cu o seară înainte deci în consecință nu mai plec la Bruxelles. Categoric voi fi alături de echipă la Sibiu și de suporterii prezenți. Mergem cu mândria că am ajuns în Cupă, că ne-am îndeplinit obiectivul pe anul acesta, mergem cu speranță și optimism în viitorul Universității Cluj (...) Îl felicit încă o dată pe Neluțu Sabău, acest om extraordinar, un brand al Clujului și Universității, pe Radu Constantea, managerul care de atâția ani a clădit Universitatea când nimeni nu mai credea că se poate. Am reușit (…) Sepsi are un lot cu mai bun, dar cred că băieții au mai demonstrat și în cea dublă cu Dinamo. Dacă vom fi toți alături de ei cred că se poate. Nu va fi ușor, dar putem câștiga Cupa. Îndrăznesc să zic 2-1 pentru Universitatea Cluj. Va fi greu, dar nu imposibil”, a declarat edilul, la un post de radio local.

Meciul dintre „U” Cluj și Sepsi OSK, SOLD OUT

Biletele scoase la vânzare online pentru finala Cupei României s-au epuizat.


Federația Română de Fotbal a anunțat la sfârșitul lunii aprilie că finala Cupei României se va juca pe Stadionul Municipal din Sibiu.

„În urma ședinței Comitetului Executiv FRF din 25 aprilie s-a stabilit locul de disputare al finalei Cupei României Betano, ediția 2022-2023. Ultimul act al competiției se va desfășura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu. Arena are o capacitate de 12.363 de locuri.


În martie, Federația Română de Fotbal a organizat la Sibiu meciul amical al naționalelor U21, România – Germania, încheiat la egalitate, 0-0. Finalistele Cupei României Betano, ediția 2022-2023, se vor stabili în urma semifinalelor din această săptămână”, a transmis FRF.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj, în FINALA Cupei României. Meci incendiar pe Cluj Arena

Finala Cupei României se va juca la Sibiu. „U” Cluj și CFR se luptă în această săptămână pentru a ajunge în ultimul act

abonare newsletter