Sport

U-BT a plecat spre București pentru a întâlni Rapidul. Mihai Silvășan: „Evident, ne dorim să câștigăm primul meci acolo și să închidem seria”

U-BT a făcut deplasarea la București pentru a continua semifinala din Liga Națională de Baschet.

Nandor Kuti reușind un slam-dunk /FOTO: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Nandor Kuti reușind un slam-dunk /FOTO: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a plecat marți spre București cu gândul de a închide seria împotriva Rapid București. Meciul III al semifinalei este programat miercuri, 3 mai, cu începere de la ora 19:00.

 


Baschetbaliștii antrenați de Mihai Silvășan au un avantaj de 2-0 în serie împotriva bucureștenilor. „Studenții” au oferit o prestație convingătoare în cele două meciuri desfășurate la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Intensitatea, în special în defensivă, a înclinat balanța într-o manieră convingătoare pentru U-Banca Transilvania. Drept urmare, alb-negrii au condus cu peste 20 de puncte în ambele confruntări. Mai exact, scorul a fost 78-61, respectiv 77-55.

În primul joc, Emi Cățe a fost principalul remarcat al echipei, izbutind 23 de puncte, 14 recuperări și 3 pase decisive. Meindl a adăugat 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. În al doilea meci, Karel Guzman a totalizat 14 puncte și 6 recuperări, iar Kasey Shepherd a pus pe tabelă 13 puncte, 4 recuperări și 3 assist-uri.


Seria se mută acum în Sala Rapid din capitală, unde U-Banca Transilvania s-a impus cu 79-77 într-un meci anterior, grație coșului marcat de Stefan Birčević în ultimele secunde. Referitor la lotul echipei, toți jucătorii sunt apti de joc.

Mihai Silvășan dorește ca echipa sa să își păstreze intensitatea și apărarea agresivă de care a dat dovadă până acum.


„Suntem concentrați pentru acest meci III, ne dorim să continuăm seria evoluțiilor bune pe care le-am avut până acum. Vrem să ne păstrăm intensitatea și apărarea extrem de agresivă. Evident, ne dorim să câștigăm primul meci acolo și să închidem seria. Cu siguranță va fi mai greu decât la Cluj și trebuie să rămânem motivați și concentrați”, a declarat Mihai Silvășan înaintea deplasării.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U BT Cluj-Napoca, victorie clară în primul meci din semifinale cu Rapid București. Silvășan: „Am jucat un baschet de calitate”

U-BT, victorie categorică în al doilea duel cu Rapid București

abonare newsletter