Sport

U-BT, victorie categorică în al doilea duel cu Rapid București

Încă o victorie pentru echipa clujeană U-BT Cluj-Napoca în cel de-al doilea meci din semifinalele Ligii Naționale de Baschet.

Victorie U-BT 77-55 Rapid București/Foto:U-BT Cluj-Napoca Facebook.com Victorie U-BT 77-55 Rapid București/Foto:U-BT Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


U-Banca Transilvania a făcut un pas important spre finala Ligii Naționale. 

 


Echipa clujeană conduce cu 2-0 seria împotriva Rapidului, ca urmare a succesului obținut joi, pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. 

La finalul disputei, U-BT s-a impus cu 77-55.


„Am avut o intensitate chiar și mai bună față de jocul precedent. Să fiu sincer, îmi era frică să nu ne pierdem din foamea de victorie după jocul bun de acum două zile. Îmi felicit băieții pentru că au rămas concentrați. Ne-am făcut treaba, am arătat foarte bine în aceste două partide, însă trebuie să înțelegem că e doar semifinala și e doar 2-0. Seria încă nu s-a încheiat, trebuie să ne gândim la obiectivele noastre. Timpul de relaxare poate fi odată cu luna iunie”, a declarat antrenorul U-Banca Transilvania, Mihai Silvășan. 

După prestația la înălțime de marți seara, provocarea alb-negrilor a fost să mențină un ritm la fel de ridicat în meciul cu numărul II. Staff-ul a reușit să îi mențină pe jucători concentrați, în vreme ce publicul și-a susținut energic echipa favorită. 


U-BT a condus cu 8-2 în urma unui slam-dunk semnat de Karel Guzman, însă rapidiștii au răspuns printr-un parțial de 7-0, venind la un punct distanță. 

Agresivi în apărare, jucătorii de la U-Banca Transilvania au câștigat numeroase mingi și au putut declanșa contra-atacuri. 


Deși nu au avut o seară strălucită la aruncările de la mare distanță, clujenii și-au dominat adversarii la celelalte capitole, astfel încât au ieșit de pe teren victorioși.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT va juca cu casa închisă primul meci din semifinala cu Rapid

Zi de meci! U-BT o întâlnește pe Rapid în primul meci din semifinalele Ligii Naționale

abonare newsletter