Sport

Emil Boc, bucuros de calificarea „U” Cluj în finala Cupei României: „Îi felicit din tot sufletul”

Primarul Clujului Emil Boc este mândru de performanța obținută de Universitatea Cluj.

Emil Boc este mândru de performanța realizată de Universitatea Cluj /FOTO: Emil Boc - Facebook Emil Boc este mândru de performanța realizată de Universitatea Cluj /FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


„U” Cluj a primit, joi, vizita celor de la UTA Arad, în semifinalele Cupei României. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au trecut cu 1-0 de formația arădeană. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Dan Nistor din penalty, după o intervenție din camera VAR.

 


Emil Boc le mulțumește băieților pentru performanța obținută, amintind că ultima dată când „U” Cluj a câștigat Cupa României a fost în 1965.

„În 1965, la ultima Cupă a României câștigată, noi nu eram născuți la vremea aceea. Așa că le mulțumim băieților pentru bucuria pe care au adus-o orașului. Cinstesc Universitatea Cluj la revenirea pe prima scenă fotbalistică a țării. 
Îi felicit din tot sufletul, îi mulțumim lui Neluțu Sabău pentru echilibrul, calmul și dedicarea pe care o are pentru culorile alb-negru, lui Radu Constantea și tuturor celor care într-o formă sau alta sprijină acest club, sponsori și, evident, galeriei și suporterilor. Iată că la revenirea în prima ligă, această echipă minunată reușește o performanță uriașă. Să ajungi în finala Cupei nu este la îndemâna oricui. Este o formă de respect pe care acești jucători îl aduc clubului atât de drag nouă”, a declarat Emil Boc pentru un post de radio local.

 


Salvarea de la Retrogradare

Deși câștigarea cupei ar fi o perfomanță uriașă, Emil Boc spune că obiectivul principal în acest sezon este salvarea de la retrogradare.

„Am vorbit ieri cu Neluțu Sabău și Radu Constantea, le-am transmis încredere jucătorilor înainte de meci, încredere că pot îndeplini aceste obiective pentru Universitatea și iată că au reușit.
După meci am discutat cu Neluțu Sabău și amândoi am fost de părere că obiectivul 0 rămâne menținerea în prima ligă națională, care devine tot mai ușor de atins, dar încă nu este atins.
Ne mai trebuie câteva puncte, victorii, sunt convins ca sta la îndemâna. 
Cu atât mai bine vine o performanță la care nu te așteptai. Ea completează sărbătoarea revenirii Universității pe prima scenă a fotbalului românesc”, a transmis primarul Clujului.

Emil Boc a precizat faptul că multe echipe din Cluj se bat pentru trofee în acest sezon.

„Să nu uitam ca CFR-ul se bate pentru titlu, U-BT se bate pentru titlul național. Să ne uitam că tot Clujul se bate pentru locul de campioni. Haideți să le uram la fiecare în parte succese, că toți suntem în Cluj, și trebuie să ne susținem unii pe alții”, a mai transmis Emil Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Jucătorii „U” Cluj s-au bucurat alături de fani după calificarea în finala Cupei României. Atmosferă incendiară în tribune. FOTO

„U” Cluj, în FINALA Cupei României. Meci incendiar pe Cluj Arena

abonare newsletter