Sport

„U” Cluj, în FINALA Cupei României. Meci incendiar pe Cluj Arena

„U” Cluj a obținut o victorie în semifinala Cupei României contra echipei UTA Arad. Scorul final a fost 1-0. Universitatea Cluj se va duela pentru Cupa României cu echipa Sepsi OSK.

Dan Nistor, jucător „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Dan Nistor, jucător „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj a primit, joi, vizita celor de la UTA Arad, în semifinalele Cupei României.

 


Înainte de începerea meciului, Universitatea Cluj a sperat să obțină din nou calificarea în finala Cupei României, așa cum a făcut-o în 2015. Clujenii au evoluat în finala primei ediții a Cupei, în 1934, și a câștigat o singură dată trofeul, în 1965. 

Rezultatele din actuala ediție: 2-0 cu Concordia Chiajna (play-off), 1-1 cu CFR Cluj, 4-0 cu CSM Alexandria, 0-0 cu FC Rapid 1923 (faza grupelor), 2-1 cu Hermannstadt (sferturi de finală).


Meci incendiar pe Cluj Arena

Meciul a început cu o ocazie pentru UTA Arad. Otele primește un balon la marginea careului mic, însă atacantul de la UTA trimite pe lângă poarta lui Gorcea. UTA Arad a început cu stângul meciul. În minutul 16 Virgiliu Postolachi înscrie cu o finalizare excelentă, însă reușita este anulată pentru un fault în faza premergătoare.

„U” Cluj reușește să primească un penalty în minutul 38. upă mai bine de 3 minute în care a analizat faza, Horia Mladinovici a hotărât să acorde lovitură de la 11 metri pentru gazde, la intervenția lui Ubblink asupra lui Remacle. 


După mai multe momente tensionate, Universitatea reușește să deschidă scorul prin golul de la 11 metri a lui Dan Nistor.

Scorul la pauză a fost 0-0.


UTA Arad a avut ocazia să egaleze în minutul 48. Ubbink a lovit de la marginea careului, dar balonul trece puțin pe lângă poarta ardelenilor. „U” Cluj a avut ocazia să se distanțeze în minutul 81 când Dan Nistor a șutat cu dreptul din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Chiar dacă jucătorii de la UTA Arad au avut ocazii nu au reușit să înscrie, iar meciul s-a terminat 1-0 pentru „U” Cluj.

Finala Cupei României se va juca la finalul lunii mai, iar meciul se va disputa între „U” Cluj și Sepsi OSK.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA Arad din Cupa României: „Ne bucurăm că am revenit acasă, pe un gazon excelent”

„U” Cluj va afișa în vestiar cele mai bune mesaje ale fanilor înainte de semifinala cu UTA Arad

abonare newsletter