Sport

Vești bune pentru CFR Cluj după operația lui Deac! Trei jucători ar putea reveni în meciul contra Farul

Operația lui Ciprian Deac în urma accidentării din meciul contra Sepsi OSK nu i-a picat bine campioanei CFR Cluj, însă Dan Petrescu a primit și câteva vești bune înaintea derby-ului cu Farul Constanța.

Echipa CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Echipa CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj se confruntă cu o situație dificilă, după accidentarea lui Ciprian Deac, care vine în cea mai importantă perioadă a sezonului. Echipa pregătită de Dan Petrescu se află în lupta pentru titlu și are meciuri decisive în care trebuie să câștige pentru a se întoarce pe primul loc, însă forța și eficiența echipei scad odată cu absența lui Deac.

 


Totuși, Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a primit câteva vești bune înaintea meciului de sâmbătă seara contra echipei Farul Constanța.

Potrivit gsp.ro, la antrenamente a revenit celălalt „veteran” al CFR-ului și anume Mario Camora, care a fost absent în ultimele săptămâni. Fundașul stânga în vârstă de 36 de ani se antrenează cu echipa, dar, momentan, e sub semnul întrebării pentru meciul cu Farul. 


În schimb, mijlocașul „Nana” Boateng se pregătește normal, va juca aproape sigur sâmbătă!

Celălalt jucător al CFR-ului care s-a accidentat la meciul contra Sepsi OSK, Daniel Bîrligea, a mers să se trateze în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevic și încă nu a revenit în țară, deși oficialii sperau să-l aibă la dispoziție sâmbătă. Conform sursei citate anterior, există, însă, semnale pozitive în ceea ce-l privește pe internaționalul de „tineret”, fiind șanse mari ca acesta să fie în teren contra Farului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a obținut prima victorie în play-off-ul SuperLigii. Campioana României a „rupt” ghinionul

Accidentarea lui Ciprian Deac o va costa pe CFR Cluj. Cât ar fi pierdut echipa din Gruia fără contribuțiile sale din acest sezon

Ciprian Deac va rata restul sezonului din cauza accidentării suferite în ultimul meci. Cristi Balaj: „Din păcate nu va mai juca în acest play-off”

abonare newsletter