Sport

Ciprian Deac va rata restul sezonului din cauza accidentării suferite în ultimul meci. Cristi Balaj: „Din păcate nu va mai juca în acest play-off”

Ciprian Deac va rata restul sezonului după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi.

Ciprian Deac (dreapta) împreună cu Rangelo Janga (stânga) /FOTO: CFR Cluj - Facebook Ciprian Deac (dreapta) împreună cu Rangelo Janga (stânga) /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


După victoria cu scorul de 2-1 înregistrată împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, CFR Cluj a suferit o pierdere importantă. Ambii marcatori ai campioanei, Daniel Bîrligea și Ciprian Deac, au suferit accidentări și au fost nevoiți să părăsească terenul.

 


Președintele echipei, Cristi Balaj, a confirmat că Ciprian Deac nu va mai putea juca în acest sezon, din cauza unei accidentări la umăr. Fotbalistul va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale.

„Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat. 
Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări. 
Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.


 

Cristi Balaj speră că Daniel Bîrligea se va recupera

Atacantul Daniel Bîrligea a suferit și el o accidentare în timpul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe și a fost nevoit să părăsească terenul. Bîrligea se afla într-o formă excelentă, marcând goluri în ultimele două etape, însă acum va fi nevoit să se recupereze de accidentare. Potrivit lui Cristi Balaj, Bîrligea a plecat la tratament în Serbia.

„A simţit la nivel muscular ceva. Este o leziune minoră. Bîrligea este la Marijana (n.r. Kovacevic) şi sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez.
Este într-o formă foarte bună. Când vă ziceam de el, nu prea… În primul joc din acest an, când am câştigat 3-0 cu Farul, cât timp a jucat a fost cel mai bun de pe teren”, a adăugat Cristi Balaj pentru aceeași sursă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a obținut prima victorie în play-off-ul SuperLigii. Campioana României a „rupt” ghinionul

POZA ZILEI. Curcubeu surprins la meciul CFR Cluj-Sepsi OSK. Imagine superbă, după ploaia de sâmbătă

Ultimele Stiri
abonare newsletter