Sport

Universitatea Cluj va juca meciul din Cupa României împotriva UTA Arad pe Cluj Arena

„U” Cluj se va întoarce acasă pentru meciul de cupă.

Lucrările de pe Cluj Arena la finalul săptămânii trecute /FOTO: Paul Gheorgheci - Facebook Lucrările de pe Cluj Arena la finalul săptămânii trecute /FOTO: Paul Gheorgheci - Facebook

 

 


Universitatea Cluj va juca meciul de Cupa României împotriva UTA Arad pe Cluj Arena, a anunțat miercuri clubul. Disputa va avea loc pe 27 aprilie de la ora 19:00.

 


„După opt ani, «U» luptă din nou pentru finala Cupei României, pentru istorie! 

Partida cu UTA Arad din semifinalele Cupei României va avea loc pe 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Cluj Arena!”, a transmis „U” Cluj pe Facebook

 

Următorul meci, tot la Mediaș

În Săptămâna Mare, suporterii Universității au amenințat cu revolta dacă lucrările la gazonul de pe Cluj Arena nu vor fi gata la timp și spun că s-au săturat ca echipa să joace „acasă” în deplasare.


Suporterii Universității spun că lucrările de schimbare a gazonului pe Cluj Arena ar fi trebuit să fie finalizate pe 19 aprilie, conform angajamentelor luate de Consiliul Județean.

„Consiliul Județean a anunțat că finalizările lucrărilor de schimbare a gazonului pe Cluj Arena trebuie să se împlinească în maxim trei săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29 martie, așadar în data de 19 aprilie, fiind împlinite cele 3 săptămâni, lucrările trebuie să fie încheiate. Din cauza stării deplorabile, rușinoase, jenante, sub orice critică, a suprafeței de joc, «U» Cluj a jucat nenumărate meciuri din postura de gazdă, departe de casă; cu drumuri lungi și obositoare asumate la nesfârșit, fără mulți dintre cei care iubesc Universitatea aproape, fără o substanțială sumă de bani din ticketing pe care o pierde meci de meci, fără confortul și susținerea de care sportivii au nevoie atunci când își înfruntă adversarii”, au spus „Șepcile Roșii” într-un mesaj postat pe Facebook.


Următorul meci din campionat, cel contra CS Mioveni de luni 24 aprilie de la ora 17:00,  va fi disputat însă tot la Mediaș.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Exodul Universității la Mediaș continuă. „U” Cluj va juca meciul de acasă contra CS Mioveni în deplasare

Petrolul – „U” Cluj 0-2. Ardelenii le-au provocat „Lupilor galbeni” prima înfrângere în play-out

abonare newsletter