Sport

Exodul Universității la Mediaș continuă. „U” Cluj va juca meciul de acasă contra CS Mioveni în deplasare

Meciul de acasă dintre „U” Cluj și CS Mioveni din play-out-ul SuperLigii programat la 24 aprilie 2023 se va juca la Mediaș. Această decizie i-a nemulțumit pe suporterii Universității.

Meciul de acasă dintre „U” Cluj și CS Mioveni din play-out-ul SuperLigii programat la 24 aprilie 2023 se va juca la Mediaș/ Foto: Paul Gheorgheci - Facebook Meciul de acasă dintre „U” Cluj și CS Mioveni din play-out-ul SuperLigii programat la 24 aprilie 2023 se va juca la Mediaș/ Foto: Paul Gheorgheci - Facebook

 

 


În Săptămâna Mare, suporterii Universității au amenințat cu revolta dacă lucrările la gazonul de pe Cluj Arena nu vor fi gata la timp și spun că s-au săturat ca echipa să joace „acasă” în deplasare.

 


Suporterii Universității spun că lucrările de schimbare a gazonului pe Cluj Arena ar fi trebuit să fie finalizate pe 19 aprilie, conform angajamentelor luate de Consiliul Județean

„Consiliul Județean a anunțat că finalizările lucrărilor de schimbare a gazonului pe Cluj Arena trebuie să se împlinească în maxim trei săptămâni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29 martie, așadar în data de 19 aprilie, fiind împlinite cele 3 săptămâni, lucrările trebuie să fie încheiate. Din cauza stării deplorabile, rușinoase, jenante, sub orice critică, a suprafeței de joc, «U» Cluj a jucat nenumărate meciuri din postura de gazdă, departe de casă; cu drumuri lungi și obositoare asumate la nesfârșit, fără mulți dintre cei care iubesc Universitatea aproape, fără o substanțială sumă de bani din ticketing pe care o pierde meci de meci, fără confortul și susținerea de care sportivii au nevoie atunci când își înfruntă adversarii”, au spus „Șepcile Roșii” într-un mesaj postat pe Facebook.


Fanii „U” Cluj au reacționat după ce conducerea clubului a pus la vânzare biletele pentru meciul de acasă contra CS Mioveni, însă partida din play-out-ul SuperLigii se va juca pe stadionul „Gaz Metan” Mediaș.

„Vreau la noi acasă”, „Încă nu a crescut iarba? Mai bine am juca pe Clujana decât la Mediaș”, „O să ajungem să jucăm pe teren propriu la Mediaș, iar când suntem suspendați, la Cluj!” sunt câteva dintre reacțiile fanilor „U” Cluj.


CJ Cluj: „Lucrările sunt în grafic”

Lucrările de înlocuire a gazonului de pe Cluj Arena sunt în termen, potrivit șefului Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

„În ceea ce privește contractul, lucrările sunt în termen. Suntem tot timpul acolo, îi monitorizăm. Sper să înțeleagă cât e de important”, spunea, zilele trecute Alin Tișe, președintele CJ Cluj, la o emisiune radio.


Alin Tișe a mai susținut că lucrările se desfășoară bine și își dorește să fie finalizat gazonul cât mai devreme ca Universitatea Cluj „să nu piardă mai multe meciuri” de fotbal.

„Suntem în grafic. Au reușit în două zile să decoperteze, deja în a treia și a patra zi au săpat ca să dea adâncimea necesară pentru sistemul de încălzire și substraturile de nisip. Lucrurile merg bine. Dorința mea este să reușim, dacă vom putea, cât mai repede ca să nu piardă echipa mai multe meciuri. Asta este dorința mea. Acum o să vedem cum voi fi și înțeles de ei, care sunt oameni de afaceri și nu-i prea preocupă unde joacă echipa de fotbal, dar pe noi ne preocupă. Și atunci încercăm, fără să facem rabat de la calitatea lucrărilor.

Ce pot să vă spun e că vom sta permanent acolo, cei care sunt de la direcția noastră a stadionului monitorizează zi de zi ce se întâmplă. Sper că au înțeles urgența cele cinci firme care lucrează acolo și, după cum am zis și public, cer seriozitate acestei asocieri. Eu sper să respecte ce au ofertat și termenul ofertat, pentru că noi banii îi avem în buget, plătim la timp. Până acum lucrurile merg normal”, a declarat Alin Tișe la începutul lunii aprilie

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

În Săptămâna Mare, suporterii Universității fac scandal pe tema gazonului de pe Cluj Arena și amenință: „La supărare ne putem și revolta!"

Lucrările la gazonul de pe Cluj Arena, în grafic. Tișe: „Îi monitorizăm permanent / Vom face și reparații la elementele distruse în stadion”

Ultimele Stiri
abonare newsletter