Sport

CFR Cluj - FC Argeș 1-0. Campioana a înscris abia în minutul 89. Pentru locurile din finala Cupei României se luptă patru echipe din Ardeal

CFR Cluj completează tabloul semifinalelor Cupei României, după o victorie chinuită cu FC Argeș.

sursă foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj sursă foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj

 

CFR Cluj s-a calificat cu greu în semifinalele Cupei României, după 1-0 cu FC Argeș. Pentru locurile din finală se vor lupta 4 echipe din Ardeal: CFR Cluj, Sepsi, U Cluj, UTA. Finala Cupei României e programată pe 24 mai. Deținătoarea trofeului e Sepsi Sf. Gheorghe.


CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de FC Argeș fără „strălucire”, cu 1-0, prin „rețeta brevetată” de Dan Petrescu: joc economicos și faze puține de poartă.

În prima repriză, CFR nu a avut nicio fază de poartă, în timp ce oaspeții au avut două „jumătăți de ocazii”, prin Biai și Celestine. În repriza a doua, jocul s-a schimbat, iar campioana României a dat primul șut pe poartă în minutul 46, potrivit digisport.ro.


După o oră de joc, Krasniqi l-a pus la încercare pe portar cu un șut din afara careului. Argeșenii au avut apoi trei ocazii, dintre care cea mai mare a fost ultima, când Brendon nu a putut înscrie de la doi metri pentru că a sărit prea devreme.

CFR a avut o ocazie prin Maglica, în minutul 88, iar peste un minut, Krasniqi a marcat. În semifinale, CFR Cluj o va întâlni pe Sepsi.


CFR continuă cursa spre a cincea Cupă a României. Ultima cucerită a fost în 2016.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu este îngrijorat în legătură cu partida de Cupa României cu FC Argeș: „Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB”

„U” Cluj, victorie clară în Cupa României. „Șepcile roșii” au urcat pe primul loc în grupă

Ioan Ovidiu Sabău este încântat de prestația echipei sale după meciul cu FC Argeș: „Cred că am pregătit destul de bine jocul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter