Sport

Dan Petrescu este îngrijorat în legătură cu partida de Cupa României cu FC Argeș: „Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB”

Antrenorul CFR Cluj Dan Petrescu nu este încrezător înainte de meciul din Cupa României.

Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook

 

 


Dan Petrescu își dorește să câștige trofeul Cupei României la finalul acestui sezon, însă înaintea partidei din sferturile de finală dintre CFR Cluj și FC Argeș, antrenorul campioanei nu a părut prea optimist.

 


La conferința de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu a declarat că își dorește foarte mult să obțină victoria în această competiție, dar în același timp a subliniat cât de îngrijorat este înaintea partidei de joi seară.

Meciul cu FC Argeș este programat cu doar trei zile înainte de partida dintre CFR Cluj și FCSB, din runda a treia a play-off-ului din Superliga. Deoarece campionatul este mereu prioritar, antrenorul CFR-ului a explicat că va fi nevoit să menajeze mai mulți jucători, astfel încât se așteaptă la o confruntare extrem de dificilă cu echipa din Pitești.


„Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută. Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă în Cupă niciodată nu am tratat-o să zici. Mi-aş dori să trec de Argeş şi apoi vorbim. Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. La meciul cu FCSB jucătorii nu au nevoie de prea multă motivaţie.

Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare. Și duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important. Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare jocului CFR Cluj – FC Argeș, din sferturile Cupei României.


Probleme cu accidentările

În continuare, Dan Petrescu a vorbit și despre problemele pe care le are la nivel de infirmerie. Boateng,  Deac și Camora sunt accidentați și nu vor putea evolua nici joi, nici duminică, susține antrenorul campioanei:

„Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă timpul. Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală”, a mai adăugat Dan Petrescu.


Învingătoarea dintre CFR Cluj și FC Argeș va da în semifinale peste câștigătoarea dintre Sepsi Sf. Gheorghe și CS Mioveni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Mircea Balaj, fostul președinte al CFR Cluj: „Drum lin spre stele”

Fostul portar al CFR Cluj Nuno Claro și-a găsit chemarea dupa cariera de fotbalist: „Nu mă gândeam niciodată că o să rămân în România, dar toate s-au întâmplat să fie așa”

Ultimele Stiri
abonare newsletter