Sport

„U” Cluj, victorie clară în Cupa României. „Șepcile roșii” au urcat pe primul loc în grupă

„U” Cluj a învins joi, 10 noiembrie, CSM Alexandria, în grupele Cupei României. „Studenții” au marcat 4 goluri în poarta celor din Alexandria.

Martin Remacle șutând spre poarta/ FOTO: digisport.ro Martin Remacle șutând spre poarta/ FOTO: digisport.ro

 

 


Elevii lui Eugen Neagoe au disputat la Turnul Măgurele a doua partidă din acest sezon al Cupei României, împotriva celor de la CSM Alexandria. „U” a învins echipa din a treia divizie a fotbalului românesc cu scorul de 4-0. 

 


Primul gol a venit în minutul 30. Reușita a fost semnata de Florin Haită, la capatul unei acțiuni individuale. Al doilea gol a fost înscris de către Adrian Bălan în minutul 71, finalizând centrarea reușită a lui Ovidiu Bic. Următoarea reușită a „studenților” din minutul 77, a fost asemănatoare celei de a doua, venind la capătul unei centrari. De această dată, protagoniști au fost Ovidiu Horșia (centrarea) și Andrei Pițian (marcator). Ultimul gol a fost reușit în minutul 86, tot de către Adrian Balăn, la finalul unei combinații cu belgianul Martin Remacle.

După această victorie, „U” urcă pe prima poziție a grupei C, la egalitate de puncte cu Farul Constanța însă cu un golaveraj mai bun. Următoarea partidă va avea loc pe Giulești, împotriva celor de Rapid, pe data de 7 decembrie.


Articol scris de Paul Chirciu

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul Universităților. Mirel Rădoi: „Victoria celor de la U Cluj cu FCSB reprezintă un semnal de alarmă”

Universitatea Cluj, eșec la Craiova. Oltenii sunt pe podium în Liga 1

abonare newsletter