Sport

„U” Cluj se va duela cu Hermannstadt pentru un loc în semifinalele Cupei României

„U” Cluj va trebui să treacă de Hermannstadt pentru a avansa în semifinalele Cupei României.

Jucătorii Universității Cluj celebrează golul din partida de campionat cu Hermannstadt /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Jucătorii Universității Cluj celebrează golul din partida de campionat cu Hermannstadt /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj o va întâlni miercuri seara pe Hermannstadt pe noua Arena din Sibiu. Meciul va avea loc de la ora 19:00.

 


Cupa României aduce în fața sa două echipe care se confruntă cu multe provocări în cadrul campionatului, dar care încă au șansa de a câștiga trofeul la doar doi pași distanță. 

Marți seară, UTA a obținut o victorie importantă în primul sfert de finală al Cupei României, învingând cu scorul de 1-0 pe U Craiova 1948 și calificându-se astfel în semifinalele competiției.


 

Părerile celor doi antrenori

Chiar dacă „U” Cluj a câștigat ambele partide, 1-0 la Cluj și tot 1-0 la Sibiu, Ioan Ovidiu Sabău este de părere că meciurile rămase din campionat sunt mai importante.

„Este un meci foarte important pentru noi. Respectăm competiția și vom face tot ce putem ca să ne calificăm. Tratez foarte corect meciul de Cupă, e foarte important. Dar și mai important este jocul de sâmbătă, cu U Craiova, din campionat, pe care trebuie să-l pregătim foarte bine", a spus, la rândul său, Ioan Ovidiu Sabău, conform digisport.ro.


Marius Măldărășanu, antrenorul FC Hermannstadt speră ca echipa sa să câștige trofeul însă știe că va avea un meci dificil împotriva Universității Cluj.

„Datorită câștigării grupei, jucăm acasă acest sfert de finală acasă. Când Dumnezeu îți dă, atunci trebuie să iei cu tot sufletul. Mă gândesc foarte mult la trofeu, dar până la el avem meciul de miercuri.


Va fi un joc greu, U Cluj ne-a tot bătut în acest campionat, și tur și retur, cred că a venit și vremea noastră. Va trebui să avem atitudine. Va fi un meci de luptă, cu o echipă agresivă", a declarat Marius Măldărășanu conform aceleiași surse.

Faza sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, 5-6 aprilie 2023

  • Sfert 3: Hermannstadt – U Cluj, miercuri, 19:00
  • Sfert 4: UTA Arad – U Craiova 1948, 1-0
  • Sfert 1: Sepsi – CS Mioveni, joi, 18:00
  • Sfert 2: CFR Cluj – FC Argeș, joi, 21:00

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încăierare pe stradă între fanii „U” și UTA! Clujenii au fost provocați de utiști, dar aveau și ei bâte. VIDEO

„U” Cluj poate avea o evoluție fenomenală în Liga I. Boc: „Echipa să știe că are stabilitate financiară și să poată construi în fiecare zi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter