Sport

Dan Petrescu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu și-a reînnoit contractul cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a semnat un nou contract cu CFR Cluj /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube Dan Petrescu a semnat un nou contract cu CFR Cluj /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube

 

 


În cursul zilei de miercuri, 29 martie, inevitabilul s-a produs și Dan Petrescu a semnat noua înțelegere cu CFR Cluj, valabilă până în 2029, potrivit as.ro.

 


„Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”, a spus Neluțu Varga, acum o săptămână.


CFR Cluj este în cursa pentru obținerea celui de-al șaselea titlu consecutiv în Liga 1. După prima etapă din play-off, echipa din Gruia ocupă poziția a doua, cu 33 de puncte, la doar două puncte în spatele liderului, Farul Constanța.

Dan Petrescu se află la al treilea mandat ca antrenor al echipei CFR Cluj. Până acum, el a reușit să câștige patru trofee de campion al României cu această echipă, unul cu Unirea Urziceni, o Supercupă cu ASA Târgu Mureș, o Cupă a Chinei la Jiangsu, precum și un titlu în liga a doua din Rusia cu Kuban Krasnodar.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Rangelo Janga, atacantul de la CFR Cluj, a pierdut la scor în fața lui Lionel Messi

Impresiile lui Rangelo Janga, atacantul de la CFR Cluj, despre România: „Papanași! Fabuloși. Unic în lume”

Ultimele Stiri
abonare newsletter