Sport

Rangelo Janga, atacantul de la CFR Cluj, a pierdut la scor în fața lui Lionel Messi

Argentina a învins categoric reprezentativa statului Curaçao într-un amical.

Argentina a învins Curaçao /FOTO: AFA - Selección Argentina - Facebook Argentina a învins Curaçao /FOTO: AFA - Selección Argentina - Facebook

 

 


Rangelo Janga, atacantul în vârstă de 30 de ani de la CFR Cluj, a fost titular în meciul amical între Argentina și Insulele Curaçao, în care Lionel Messi a strălucit din nou. Argentinienii au învins reprezentativa Curaçao cu scorul de 7-0.

 


Starul de la Paris Saint-Germain a reușit să înscrie trei goluri în prima repriză, în minutele 20, 33 și 37, realizând astfel un hattrick. Messi a jucat până la sfârșitul meciului, în timp ce Janga a fost înlocuit în minutul 58 cu Richairo Zivkovic.

Celelalte goluri ale campioanei mondiale au fost marcate de Nico Gonzalez în minutul 23, Enzo Fernandez în minutul 35, Angel Di Maria în minutul 78 din penalty, respectiv Gonzalo Montiel în minutul 87.


Cu aceste trei reușite, Lionel Messi a ajuns la 102 goluri marcate pentru naționala Argentinei, în 174 de meciuri jucate. Și la această partidă, ca și la cea anterioară cu Panama, de asemenea una de pregătire, campionii mondiali au făcut o prezentare a trofeului cucerit în Qatar, în fața fanilor prezenți pe stadionul „Unico Madre de Ciudades”.

„Sunt foarte mulți jucători care pleacă, e greu să îi motivezi. Avem în Ghana, în Capul Verde sau cum îi spune (n.r. Curacao), la naționala României. Voi face niște discuții individuale, să fie cu capul aici.


Nu mă bag eu la convocările României. Antrenorul de la națională știe, nu pot eu să spun ce tactică. Dacă ar fi 10 jucători de la noi, aș fi fericit. Câți avem, 3? Mă bucur pentru cei care sunt acolo! Sper să joace bine cu Rapid, apoi să ajute și echipa națională.

Din ce știu eu, brazilianul Jo a plecat. Eu am vorbit doar în prima zi cu el. A făcut două antrenamente cu preparatorul. Mi-aș dori alt atacant, dar nu știu dacă găsim un jucător liber. Sunt conștient ce va fi în continuare.


Nu vreau să mă gândesc ce va urma. Nu știu cum va ajunge Janga la timp la meci din Argentina, Canada, nici el nu știe pe unde joacă”, a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Impresiile lui Rangelo Janga, atacantul de la CFR Cluj, despre România: „Papanași! Fabuloși. Unic în lume”

România, început „cu dreptul” în calificările pentru EURO 2024

abonare newsletter