Sport

Dan Petrescu, exuberant după CFR – „U” 4-0: „Scorul a fost mic”

CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 4-0 (3-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci desfăşurat în etapa a 30-a a Superligii de fotbal. Dan Petrescu s-a declarat fericit de evoluția echipei sale.

Dan Petrescu s-a declarat fericit de evoluția echipei sale/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Facebook Dan Petrescu s-a declarat fericit de evoluția echipei sale/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 4-0 (3-0), luni seara, pe teren propriu, într-un derby local desfăşurat în etapa a 30-a a Superligii de fotbal, ultima a sezonului regulat.

 


Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a declarat fericit de evoluția echipei sale și că se mai puteau marca de câteva ori.

„A fost greu, un an greu, 51 de meciuri înainte de play-off. Mai avem sigur 11 meciuri, deci ajungem sigur la 62. E prima oară când am avut o săptămână să pregătim meciul. Adversarul a avut o singură ocazie și noi mai puteam să dăm încă 3 sau 4 goluri. Scorul a fost mic.


Vreau să-i felicit pe jucători. Acum e ciudat, intri în play-off și o iei aproape de la 0. Nu înțeleg de ce la Liga 2 se poate să se lase punctele și la noi nu. Nu uitați că U Cluj trebuia să o bată 5-0 pe Farul, nu 2-0, au făcut un meci excelent.

Am marcat cele mai multe goluri din campionat, iată, un antrenor defensiv ca mine, că așa se spune. Și nici nu avem un golgheter. Sper să avem o săptămână de pauză, să putem pregăti meciul următor cum trebuie”, a spus Dan Petrescu.


CFR Cluj urmează să joace în prima etapă a play-off-ului cu Rapid, pe teren propriu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victorie categorică în Gruia. CFR Cluj s-a impus în meciul contra „U”

„Show” în Piața Unirii! Fanii „U” au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de derby-ul Clujului. VIDEO

Clujul este pregătit de derby-ul CFR - „U”. Ioan Ovidiu Sabău: „E un meci cu o încărcătură mai specială”

abonare newsletter