Sport

Boc, mândru de victoria lui „U” contra liderului Superligii, Farul Constanța: „De departe cel mai bun meci din campionat”

Universitatea Cluj a învins-o pe Farul Constanţa, liderul Superligii de fotbal, cu scorul de 2-0, în data de 3 martie, pe Cluj Arena. Emil Boc a fost mândru de victoria echipei „U” Cluj contra Farului Constanța.

Emil Boc a fost mândru de victoria echipei „U” Cluj contra Farului Constanța/ Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc a fost mândru de victoria echipei „U” Cluj contra Farului Constanța/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a învins-o pe Farul Constanţa, liderul Superligii de fotbal, cu scorul de 2-0 (1-0), vineri 3 martie, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 29-a.

 


Primarul Emil Boc, a lăudat victoria celor de la FC Universitatea Cluj.

„Ați văzut ce înseamnă o echipă Universitatea legată, dedicată, cu ambiție, cu voință, gândită bine de pe margini de Neluțu Sabău (Ovidiu Sabău, antrenorul echipei FC Universitatea Cluj – n.red. ) să neutralizeze avantajele Farului și să joace toți ca o echipă. Pur și simplu nu a existat Farul pe teren. Eu cu o zi înainte de meci am spus că nu pierdem și am avut dreptate. 


A fost de departe cel mai bun meci al Universității din acest campionat. Dacă echipa își menține tonusul pe care îl are acum și pe care Neluțu Sabău a reușit să îl imprime sunt convins că vom avea zile bune”, a declarat edilul la un post de radio local.

Pregătiri pentru derby-ul Clujului. Boc: „Sper să fie un spectacol de ținută”

„U” Cluj va întâlni rivala din oraș CFR Cluj pe data de 13 martie, în ultima etapă a sezonului regulat. Meciul va avea loc în Gruia și va începe de la ora 20:30. Toate biletele alocate fanilor Universității pentru derby-ul Clujului au fost vândute în mai puțin de două ore.


Înaintea meciului din Liga 1, cei de la CFR Cluj se află pe poziția a doua în clasament, cu 60 de puncte.

De partea cealaltă, cei de la „U” Cluj se află pe locul opt în Liga 1, cu 34 de puncte.


Emil Boc speră ca meciul din CFR și „U”  să fie un spectacol de ținută

„Sper să fie un spectacol de ținută. Am încredere în clujeni că vor face cu fair-play o susținere a ambelor echipe în funcție de simpatiile pe care le avem. Am spus, când luptăm cu cei din afară toți suntem Cluj, dar și «U» Cluj a ajutat indirect CFR-ul să înainteze. Deci când ne luptăm cu cei din afară toți suntem Cluj și mereu m-am bucurat pentru fiecare succes al echipelor, când suntem între noi ne împărțim în două echipe dar toți suntem clujeni și să nu uităm asta. Indiferent dacă suntem suporteri ai lui «U» sau CFR să nu uităm că toți suntem clujeni”, a adăugat edilul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Toate biletele alocate fanilor Universității pentru derby-ul Clujului au fost vândute în mai puțin de două ore

Întâlnire de gradul zero înainte de meciul CFR - „U”. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea

„Peluza Vișinie” îndeamnă suporterii „U” Cluj să ia bilete doar în sectoarele destinate lor: „Nu vom tolera suporteri albi-negri în Gruia în afara celor deplasați organizat”

Boc a sărbătorit promovarea în vestiarul lui „U”. Ce le-a transmis jucătorilor după meci. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter