Sport

Întâlnire de gradul zero înainte de meciul CFR - „U”. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea

Universitatea Cluj și CFR Cluj se vor duela pe data de 13 martie, în ultima etapă a sezonului regulat. Suporterii „U” Cluj strigă mobilizarea înainte de meci.

Suporterii „U” Cluj, în Piața Unirii, înaintea meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj din 20 octombrie 2022/ Foto: Monitorul de Cluj Suporterii „U” Cluj, în Piața Unirii, înaintea meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj din 20 octombrie 2022/ Foto: Monitorul de Cluj

 

 


„U” și CFR se vor duela pe data de 13 martie, în ultima etapă a sezonului regulat. Meciul va avea loc în Gruia și va începe de la ora 20:30.

 


Pagina de Facebook a suporterilor FC Universitatea Cluj, „Șepcile Roșii” a făcut apel la toți fanii echipei să vină în Piața Unirii înainte de partidă.

„Avem treabă! Cu toții în Piața Unirii, ora 15:00”, au transmis fanii „U” Cluj.


Poziția CFR Cluj

CFR Cluj face apel la toți suporterii prezenți la meci să arate un comportament civilizat.

„Vă informăm că astăzi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi, a avut loc o întâlnire organizatorică între oficialii și suporterii celor două cluburi, împreună cu autoritățile locale implicate pentru buna desfășurare a acestui joc. A fost o întâlnire extrem de constructivă, care a avut drept unic scop implicarea comună pentru asigurarea securității tuturor suporterilor, în așa fel încât să se poată bucura de un spectacol extraordinar în tribune.


În acest sens, am convenit împreună ca susținătorii U Cluj să aibă posibilitatea să-și achiziționeze bilete, la meciul de luni, în Peluza 1 (sector 28) și în Tribuna 2 (sectoarele 37, 46, 38, 47), de la casa de bilete de la Cluj Arena, în intervalul 14:00-18:00 (în zilele de miercuri, joi și vineri, cât și luni, în ziua meciului).

Pentru a ne bucura de un derby de tradiție, facem apel la TOȚI suporterii clujeni, care vor să se bucure de acest meci, să aibă un comportament civilizat și o atitudine corespunzătoare, așa cum am obișnuit la fiecare meci disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.


Mesajul Universității Cluj

Universitatea Cluj a transmis însă că suporterii „U” Cluj vor avea acces în orice zonă a stadionului.

„În urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la care au participat reprezentanți ai cluburilor FC Universitatea Cluj și CFR și reprezentanți ai instituțiilor din sfera ordinii și siguranței publice, s-a stabilit că suporterii U Cluj să poată achiziționa bilete online, pe www.bilete.ro, în orice zonă a stadionului din Gruia, fără restricții. 

Cu aceeași ocazie s-a stabilit ca suporterii U Cluj să aibă acces în orice zonă a stadionului cu fulare, eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului nostru, urmând ca accesul cu steaguri și bannere să fie permis doar în sectorul galeriei oaspete de la peluză.

De asemenea, ambele părți s-au angajat să asigure o atmosferă civilizată la #DerbydeCluj. În speranța că toți suporterii vor avea acces nerestricționat la partida de luni, facem un apel către iubitorii fotbalului să manifeste o atitudine civilizată și un comportament corect.

Ne vedem TOȚI ÎN GRUIA!”, a transmis Universitatea Cluj pe Facebook.

Prețul biletelor pentru derby-ul Clujului:

  • BUSINESS LOUNGE - 500 LEI
  •  VIP B - 120 LEI
  •  VIP A - 100 LEI
  •  TRIBUNA 1 - 40 LEI
  •  TRIBUNA 2 - 35 LEI
  •  PELUZĂ CFR CLUJ - 20 LEI
  •  PELUZĂ OASPEȚI - 20 LEI

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Peluza Vișinie” îndeamnă suporterii „U” Cluj să ia bilete doar în sectoarele destinate lor: „Nu vom tolera suporteri albi-negri în Gruia în afara celor deplasați organizat”

Imagini de SENZAȚIE de la întâlnirea „șepciilor roșii”, înainte de meciul „U” - CFR. GALERIE FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter