Actualitate

Emil Boc are încredere în Universitatea Cluj: „Am câștigat la Cluj și Sibiu, nu pierdem nici cu Farul”

„U” Cluj întâlnește vineri seară Farul Constanța, într-un meci din etapa cu numărul 29 din SuperLigă.

Emil Boc când și-a făcut abonament la VIP la meciurile echipe „U” Cluj/ FOTO: Emil Boc - Facebook Emil Boc când și-a făcut abonament la VIP la meciurile echipe „U” Cluj/ FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


„U” Cluj întâlnește vineri, 3 martie, elevii lui Gheorghe Hagi.

 


Prezent la un post de radio local, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este încrezător că „U” va câștiga împotriva echipa Farul Constanța.

„Am câștigat și la Cluj și la Sibiu, să știți că nu pierdem nici cu Farul (Farul Constanța - n.red.). Am încredere în Neluțu Sabău. Bravo echipei și bravo mobilizării, v-am spus să avem încredere în acești băieți extraodinari (…) Vine și alocarea în aprilie pentru Universitatea Cluj. Clubul trebuie să știe că are sprijin financiar din partea primăriei și a sponsorilor”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.


„U” Cluj traversează o formă bună. Formația antrenată de Ovidiu Sabău e neînvinsă de patru etape la rând în Superliga. Iar în ultimele două partide, studenții au maxim de puncte. Au fost victoriile cu FC Botoșani, 2-0, de acasă și succesul cu 1-0 în fieful celor de la Hermannstadt.

Două victorii extrem de importante, mai ales că au venit și în fața viitoarelor adversare din play-out. Dar mai mult decât atât, fotbalul elevilor lui Sabău arată din cei în ce mai bine. Dan Nistor, sosit în această iarnă pe Cluj Arena și-a pus din plin amprenta asupra jocului „șepcilor roșii”. Fostul mijlocaș al Craiovei a pasat decisiv la golul victoriei de la Sibiu.


În partidele jucate acasă, în acest sezon, Universitatea Cluj a avut un parcurs relativ bun. 5 victorii, 6 remize și trei eșecuri e bilanțul studenților în partidele disputate în fața propriilor fani. În ultimele 5 meciuri, „U” Cluj are trei remize și două victorii. 

Farul Constanța continuă forma bună. Trupa pregătită de Gheorghe Hagi a bifat un nou succes în Superliga, 2-0 cu Sepsi, în etapa intermediară. A fost cea de-a 18-a victorie din acest sezon pentru liderul din Superliga, care a ajuns la 61 de puncte adunate. Iar la finalul etapei de la mijlocul săptămânii diferența va fi din nou de cel puțin trei puncte.


Cu patru victorii și o remiză în ultimele 5 etape, Farul e una din cele mai în formă echipe din Superligă. Golaverajul este și el unul impresionant, cu 52 de goluri marcate și 27 încasate.

Farul stă bine și la capitolul meciuri în deplasare. E drept, dobrogenii sunt pe trei, cu 26 de puncte adunate în partidele de pe teren străin. Două victorii în ultimele 5 deplasări, la Arad, cu UTA, 1-0 și pe Arena Națională, 3-2 cu FCSB.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FC Universitatea Cluj - FCSB în optimile de finală ale Cupei României

„U” Cluj pleacă de la Sibiu cu toate cele 3 puncte după victoria cu Hermannstadt

abonare newsletter