Sport

Toate biletele alocate fanilor Universității pentru derby-ul Clujului au fost vândute în mai puțin de două ore

Toate biletele alocate special fanilor Universității Cluj au fost date în mai puțin de două ore.

Toate biletele destinate fanilor „U” Cluj au fost vândute /FOTO: Universitatea Cluj - Facebook Toate biletele destinate fanilor „U” Cluj au fost vândute /FOTO: Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a anuțat pe rețelele sociale că s-au vândut toate biletele alocate special pentru fanii echipei. Toate cele puțin peste 3.000 de locuri la Peluza Oaspeți și în cele patru sectoare rezervate de la Tribuna 2 au fost vândute în mai puțin de două ore. 

 


„SOLD-OUT!

 Toate biletele alocate inițial suporterilor FC Universitatea Cluj în Peluza Oaspeți și în cele patru sectoare de la Tribuna 2, în total peste 3.000 de locuri, s-au vândut în mai puțin de două ore.


Luni, de la ora 20:30, ne vedem TOȚI ÎN GRUIA!”, a anunțat Universitatea Cluj pe Facebook.

 


„Peluza vișinie” a transmis marți un mesaj pe rețele sociale în care subliniază faptul că toți suporterii Universității Cluj trebuie să vină la stadion în mod organizat și doar în secțiunea destinată lor. În caz contrar trebuie „să își asume toate riscurile la care se supun”.

„Gruia este «Alb-Vișinie»  și asta trebuie să fie clar pentru fiecare locuitor din Cluj-Napoca și pentru fiecare suporter de fotbal ardelean. Împreuna cu conducerea clubului am decis ca 3000 de locuri din capacitatea stadionului să fie dată rivalilor noștri pentru a avea parte de un derby puternic și cu o atmosferă frumoasă demnă de un oraș ca și Clujul.


Respectul însă trebuie să fie de ambele parți așa că nu vom tolera suporteri «albi-negri» în Gruia în afara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza Universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune. La noi acasă trebuie să fim respectați, la noi acasă suntem suverani iar persoanele ostentative și de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul în fața nimănui.

Încurajăm suporterii clujeni să umple stadionul, să ne bucuram de o atmosferă nemaipomenită dar cu bun simț și respect.

Daca oficialii Universității își doresc război între clujeni (prin limbajul sfidător și ostentativ), asta vor primi”, a transmis „Peluza Vișinie” pe Facebook.

Oficialii Universității Cluj au transmis marți că fanii „U” pot achiziționa bilete în orice zonă a stadionului, fără restricții. 

„În urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la care au participat reprezentanți ai cluburilor FC Universitatea Cluj și CFR și reprezentanți ai instituțiilor din sfera ordinii și siguranței publice, s-a stabilit că suporterii U Cluj să poată achiziționa bilete online, pe www.bilete.ro, în orice zonă a stadionului din Gruia, fără restricții. 

Cu aceeași ocazie s-a stabilit ca suporterii U Cluj să aibă acces în orice zonă a stadionului cu fulare, eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului nostru, urmând ca accesul cu steaguri și bannere să fie permis doar în sectorul galeriei oaspete de la peluză”, a transmis marți Universitatea Cluj pe Facebook.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

 

CITEȘTE ȘI:

Întâlnire de gradul zero înainte de meciul CFR - „U”. „Șepcile roșii” strigă mobilizarea

„Peluza Vișinie” îndeamnă suporterii „U” Cluj să ia bilete doar în sectoarele destinate lor: „Nu vom tolera suporteri albi-negri în Gruia în afara celor deplasați organizat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter