Sport

„Peluza Vișinie” îndeamnă suporterii „U” Cluj să ia bilete doar în sectoarele destinate lor: „Nu vom tolera suporteri albi-negri în Gruia în afara celor deplasați organizat”

Suporterii CFR Cluj îndeamnă fanii „U” Cluj să își ia bilete doar în zonele destinate lor.

CFR Cluj va întâlni Universitatea Cluj în ultima etapă a Superligii/FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Sezonul regulat al campionatului se apropie cu pași repezi de final, iar ultima rundă programează derby-ul Clujului. Cel de-al treilea episod al sezonului din rivalitatea locală se va disputa luni, 13 martie, de la 20:30, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. 

 


„Peluza vișinie” a transmis un mesaj pe rețele sociale în care se subliniază faptul că toți suporterii Universității Cluj trebuie să vină la stadion în mod organizat și doar în secțiunea destinată lor. În caz contrar trebuie „să își asume toate riscurile la care se supun”.

„Gruia este «Alb-Vișinie»  și asta trebuie să fie clar pentru fiecare locuitor din Cluj-Napoca și pentru fiecare suporter de fotbal ardelean. Împreuna cu conducerea clubului am decis ca 3000 de locuri din capacitatea stadionului să fie dată rivalilor noștri pentru a avea parte de un derby puternic și cu o atmosfera frumoasă demnă de un oraș ca și Clujul.


Respectul însă trebuie să fie de ambele parți așa că nu vom tolera suporteri «albi-negri» în Gruia în afara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza Universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune. La noi acasă trebuie să fim respectați, la noi acasă suntem suverani iar persoanele ostentative și de rea voință vor afla pe pielea lor că nu coborâm capul în fața nimănui.

Încurajam suporterii clujeni să umple stadionul, să ne bucuram de o atmosferă nemaipomenită dar cu bun simț și respect.


Daca oficialii Universității își doresc război între clujeni (prin limbajul sfidător și ostentativ), asta vor primi”, a transmis „Peluza Vișinie” pe Facebook.
 

Poziția CFR Cluj

CFR Cluj face apel la toți suporterii prezenți la meci să arate un comportament civilizat.


„Vă informăm că astăzi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi, a avut loc o întâlnire organizatorică între oficialii și suporterii celor două cluburi, împreună cu autoritățile locale implicate pentru buna desfășurare a acestui joc. A fost o întâlnire extrem de constructivă, care a avut drept unic scop implicarea comună pentru asigurarea securității tuturor suporterilor, în așa fel încât să se poată bucura de un spectacol extraordinar în tribune.

În acest sens, am convenit împreună ca susținătorii U Cluj să aibă posibilitatea să-și achiziționeze bilete, la meciul de luni, în Peluza 1 (sector 28) și în Tribuna 2 (sectoarele 37, 46, 38, 47), de la casa de bilete de la Cluj Arena, în intervalul 14:00-18:00 (în zilele de miercuri, joi și vineri, cât și luni, în ziua meciului).

Pentru a ne bucura de un derby de tradiție, facem apel la TOȚI suporterii clujeni, care vor să se bucure de acest meci, să aibă un comportament civilizat și o atitudine corespunzătoare, așa cum am obișnuit la fiecare meci disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu”, a transmis CFR Cluj pe Facebook.
 

Mesajul Universității Cluj

Universitatea Cluj a transmis însă că suporterii „U” Cluj vor avea acces în orice zonă a stadionului.

„În urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la care au participat reprezentanți ai cluburilor FC Universitatea Cluj și CFR și reprezentanți ai instituțiilor din sfera ordinii și siguranței publice, s-a stabilit că suporterii U Cluj să poată achiziționa bilete online, pe www.bilete.ro, în orice zonă a stadionului din Gruia, fără restricții. 

Cu aceeași ocazie s-a stabilit ca suporterii U Cluj să aibă acces în orice zonă a stadionului cu fulare, eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului nostru, urmând ca accesul cu steaguri și bannere să fie permis doar în sectorul galeriei oaspete de la peluză.

De asemenea, ambele părți s-au angajat să asigure o atmosferă civilizată la #DerbydeCluj. În speranța că toți suporterii vor avea acces nerestricționat la partida de luni, facem un apel către iubitorii fotbalului să manifeste o atitudine civilizată și un comportament corect.

Ne vedem TOȚI ÎN GRUIA!”, a transmis Universitatea Cluj pe Facebook.

Prețul biletelor pentru derby-ul Clujului:

  • BUSINESS LOUNGE - 500 LEI
  •  VIP B - 120 LEI
  •  VIP A - 100 LEI
  •  TRIBUNA 1 - 40 LEI
  •  TRIBUNA 2 - 35 LEI
  •  PELUZĂ CFR CLUJ - 20 LEI
  •  PELUZĂ OASPEȚI - 20 LEI

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj este în discuții cu trei atacanți pentru a-și întări lotul pentru play-off

CFR Cluj-Sepsi OSK 2-2. Campioana pierde șansa de a deveni lider în clasamentul Superligii

Ultimele Stiri
abonare newsletter