Sport

Dan Petrescu, lăudat înainte de play-off-ul Superligii: „Reușește în România ce puțini antrenori au izbutit”

Fostul mare atacant Ciprian Marica consideră că CFR Cluj are prima șansă să cucerească titlul chiar dacă Farul Constanța se află pe primul loc.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Chiar dacă Farul Constanța se află pe prima poziție în Superligă, Ciprian Marica consideră că CFR Cluj va cuceri titlul.

 


Marica așteaptă un play-off pe muchie de cuțit în Superliga și nu exclude varianta ca titlul să se joace în ultima etapă.

Fostul mare atacant a ținut să îl laude pe Dan Petrescu și consideră că tehnicianul care a dus-o pe CFR Cluj în primăvara Conference League ar trebui să fie mult mai apreciat.


„Este foarte strâns campionatul și se va juca probabil până în ultima etapă. În continuare, CFR Cluj este echipa mai solidă, echipa cu mai mare experiență, cu antrenor care știe să motiveze formația, să contribuie la victorii prin tactica de joc aleasă. Mâna lui Dan Petrescu se vede! Sigur, nu este un joc de multe ori prea plăcut ochiului. 

Dar din punct de vedere al rezultatelor, Dan Petrescu reușește în România ce puțini antrenori au izbutit. Și din punctul acesta de vedere merită apreciat! Mult mai apreciat decât este”, a spus Ciprian Marica, pentru ProSport.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Lazio, părăsită de fani după „dubla” cu CFR Cluj din Conference League

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor român al anului la Gala GSP: „Sunt foarte fericit cu acest trofeu la mine în mână”

Ultimele Stiri
abonare newsletter