Sport

Lazio, părăsită de fani după „dubla” cu CFR Cluj din Conference League

Lazio nu va beneficia de susținerea unui număr mare de fani în meciul din optimile Conference League.

Lazio a elimnat-o pe CFR Cluj din Conference League /FOTO: SS Lazio - Facebook Lazio a elimnat-o pe CFR Cluj din Conference League /FOTO: SS Lazio - Facebook

 

 


În turul optimilor de finală ale Conference League, Lazio a reuşit să vândă doar 11.000 de bilete pentru meciul cu AZ Alkmaar, care a avut loc marţi, pe Stadio Olimpico. Acest număr extrem de scăzut reprezintă cel mai mic număr de bilete vândute pentru un meci din optimile unei competiţii internaţionale în istoria clubului.

 


În trecut, Lazio a avut parte de prezenţe mult mai mari la meciurile din optimile de finală ale altor competiţii europene. De exemplu, în 2013, peste 28.000 de fani au venit pe Olimpico pentru a-i susţine pe „biancocelesti” în meciul cu VfB Stuttgart, din optimile Europa League, iar în 2018, peste 20.000 de suporteri au fost prezenţi la întâlnirea cu Dinamo Kiev, în aceeaşi competiţie.

În sezonul 1998-1999, aproximativ 25.000 de fani au venit să încurajeze echipa la meciul cu Partizan Belgrad din optimile Cupei Cupelor, iar în 1997-1998, peste 15.000 de spectatori au venit pe Olimpico pentru meciul Lazio - Rapid Viena, chiar dacă formaţia italiană avea deja un avantaj considerabil după victoria cu 2-0 în deplasare în tur.


În play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League, Lazio a reuşit să elimine CFR Cluj, dar cu doar 10.000 de spectatori prezenţi pe Olimpico în meciul de acasă, care s-a încheiat cu victoria italienilor, scor 1-0. 

Ediția trecută și prima de Conference League a fost câștigată de rivala celor de la Lazio, As Roma.



Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj este în discuții cu trei atacanți pentru a-și întări lotul pentru play-off

CFR Cluj-Sepsi OSK 2-2. Campioana pierde șansa de a deveni lider în clasamentul Superligii

abonare newsletter