Sport

Chipciu ar fi luat cartonaș galben intenționat, pentru a fi suspendat la meciul cu CFR Cluj

Jucătorul „U” Cluj Alexandru Chipciu a declarat că a luat cartonaș galben intenționat în meciul cu Farul Constanța pentru a fi suspendat la meciul cu rivala CFR Cluj, fosta sa echipă, în care nu putea juca oricum din cauza unei clauze contractuale.

Chipciu ar fi luat cartonaș galben intenționat, pentru a fi suspendat la meciul cu CFR Cluj. FOTO: Facebook/ U Cluj Chipciu ar fi luat cartonaș galben intenționat, pentru a fi suspendat la meciul cu CFR Cluj. FOTO: Facebook/ U Cluj

 

 


Chipciu a declarat că a luat cartonaș galben intenționat pentru a fi suspendat etapa viitoare, la meciul cu rivala CFR Cluj, fosta sa echipă, în care nu putea juca oricum din cauza unei clauze în contract, scrie GSP.

 


„Am luat și galben intenționat ca să fiu suspendat cu CFR, oricum nu puteam să joc. Chiar voiam să îl sun pe patronul Neluțu Varga să mă lase să joc, înainte de meciul cu Farul. Eu am făcut multe pentru echipa aia, am renunțat la 400.000 de euro de la Anderlect ca să vin la CFR. L-aș fi rugat să mă lase să joc, dar antrenorul lor nu m-ar fi lăsat oricum”, a declarat Alex Chipciu, la Orange Sport.

Alex Chipciu: „Hagi e cel mai mare antrenor din România”

Alex Chipciu a ținut să laude Farul și pe Gheorghe Hagi pe care l-a numit „cel mai bun antrenor din Liga 1”: „Farul e o echipă bună, are cel mai bun antrenor din Liga 1. Ce face el mai fac doar Guardiola și Arteta. Joacă atâtea sisteme și cu niște jucători foarte tineri. Au fost multe meciuri entuziamante aici pe Cluj Arena. Am avut meciuri bune cu Steaua, cu Rapid, cu CFR. Aici, pe Cluj Arena, suntem puternici, suntem militari. Din păcate, jucăm la Mediaș în play-out. Poate se poate face ceva și vom juca aici. Azi ne-a ajutat terenul, Farul voia să paseze, noi i-am luat tare. 


Vrem aici pentru că e și stadionul nou, avem spectatori. La Mediaș e și stadionul mic și va fi și gol. E bine că suntem pe 8. Când eram pe ultimele locuri eram în depresie, îmi era rușine să ies din casă. Așa e viața”, a mai spus Alexandru Chipciu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, ameninţată de UEFA cu excluderea din cupele europene. Care este motivul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter