Sport

CFR Cluj, învinsă de Lazio în prima manșă a duelului din Conference League

CFR Cluj a fost învinsă de către echipa italiană Lazio Roma în turul șaisprezecimilor din Conference League.

CFR Cluj a fost învinsă la limită de către Lazio /FOTO: CFR Cluj - Facebook CFR Cluj a fost învinsă la limită de către Lazio /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Elevii lui Dan Petrescu au fost învinși de către Lazio, scor 1-0, în prima partidă din înfruntarea din Conference League. CFR Cluj a sperat la un rezultat favorabil la începutul primei reprize după ce jucătorul celor de la Lazio, Patric a luat cartonaș roșu. Mijlocașul a fost trimis direct la cabine de către arbitrul partidei după un fault la Krasniqi, după o acțiune individuală a kosovarului. Însă formația din Gruia nu a reușit să profite de omul în plus. 

 


Lazio a trecut în avantaj în minutele de prelungire ale primei reprize. Felipe Anderson l-a servit perfect din lovitură liberă pe Ciro Immobile, golgheterul și starul italienilor, care a reluat din prima și a deschis scorul pe Olimpico. CFR Cluj a încercat pe parcursul meciului poarta lui Maximiano însă fără succes. 

Chiar dacă au avut un om în minus, italienii au dominat partida. Elevii lui Maurizio Sarri au avut majoritatea ocaziilor de poartă, „biancocelestii” trimițând 13 șuturi spre poartă dintre care 6 au fost cadrate. Lazio a avut și majoritatea posesiei, reușind un control total al mingii de 61%.

Returul duelului cu Lazio va avea loc pe 23 februarie de la ora 19:45. Deși echipa lui Dan Petrescu a pierdut partida tur, CFR Cluj este încă în cărți pentru calificare, având în vedere diferența de scor minimă și faptul că meciul se va juca în Gruia. În SuperLigă, pe campioana României o așteaptă meciul de duminică cu FC Argeș.
 

CITEȘTE ȘI:

Cum poate o prestație bună a CFR Cluj în dubla cu Lazio să ajute fotbalul din România

Scădere semnificativă a bugetului CFR Cluj față de anii precedenți

Ultimele Stiri
abonare newsletter