Sport

CFR Cluj, înfrângere dramatică contra echipei lui Neagoe. Petrescu: „Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute”

CFR Cluj a pierdut dramatic în fața echipei antrenate de Eugen Neagoe, Universitatea Craiova, cu scorul de 0-2, sâmbătă seara.

CFR Cluj a pierdut dramatic în fața echipei antrenate de Eugen Neagoe, Universitatea Craiova, cu scorul de 0-2, sâmbătă seara/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a pierdut dramatic în fața echipei antrenate de Eugen Neagoe, Universitatea Craiova, cu scorul de 0-2, sâmbătă seara/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Universitatea Craiova a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal.

 


Ambele goluri ale echipei din Bănie au fost înscrise de Andrei Ivan (67, 86), cu şuturi deviate, primul după o lovitură liberă executată de Alexandru Cîmpanu, iar al doilea din centrarea lui Alexandru Creţu.

CFR Cluj a suferit al doilea eşec consecutiv în campionat, după 0-1 acasă cu FCSB. Universitatea, care are trei victorii consecutive acasă, venea după o înfrângere cu Farul (1-2), la Ovidiu.


În tur, CFR a câştigat cu 2-0.

Petrescu: „Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute”

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost un „car de nervi” în timpul partidei de la Craiova, dintre Universitatea și CFR Cluj, scor 2-0, dar finalul partidei l-a găsit resemnat de înfrângere.


„Am început bine, am dat și gol, fază de penalty, după care cei de la Craiova au revenit. În repriza a doua, joc confuz, apoi a fost un cadou al nostru, dar nu mai putem schimba nimic. Apoi a fost un gol deviat, s-a spart zidul. Cei de la Craiova, de pe bancă, au intrat bine.

Noi suferim a doua înfrângere la rând, dar am mai trecut prin asta.


Nici jucătorii mei nu s-au ridicat la nivelul așteptat, deci poate și eu am o parte de vină. Dar ei trebuie să dea mai mult.

Mă îngrijorează tot, că luăm goluri, nu că nu dăm. Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute. E greu să avem pretenții dacă pierdem. Apărarea nu mai este ce a fost, se vede. În alți ani nu pierdeam așa și nu luam, atâtea goluri.

Mai avem și Europa și Cupa României, așa că e clar că trebuie să facem o analiză”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

CITEȘTE ȘI:

Eugen Neagoe rămâne optimist pentru meciul contra CFR Cluj: „Jucăm în compania echipei campioane, dar asta este mai puţin important”

Hammershoy-Mistrati a plecat de la CFR Cluj în această iarnă și a vorbit despre experiența în țara noastră

abonare newsletter