Sport

Meci de luptă, nu de fotbal, între Universitatea și Rapid. Cluj Arena, o mocirlă

Universitatea Cluj a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 0-0, vineri seara, pe Cluj Arena, în primul meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

Universitatea Cluj și Rapid București pe Cluj Arena. Sursă foto monitorulcj.ro Universitatea Cluj și Rapid București pe Cluj Arena. Sursă foto monitorulcj.ro

 

Pe un teren impracticabil pe alocuri şi o vreme potrivnică fotbalului, cu lapoviţă, cele două echipei au dus un meci de luptă.


Gazdele au ratat ocazii de gol prin Martin Remacle (70) şi Ştefan Vlădoiu (80), în timp ce Rapid a avut două mari şanse de a deschide scorul, prin Marko Dugandzic (8) şi Valentin Costache (74), portarul Plamen Iliev având intervenţii salutare.

O fază controversată s-a consemnat în min. 66, când Dorinel Oancea a căzut în careul oaspeţilor după un duel cu Răzvan Onea, dar arbitrul nu a acordat penalty-ul solicitat de clujeni.


În tur, Rapid s-a impus cu 1-0.

Rapid e neînvinsă de şase etape, în care are două victorii şi patru egaluri.

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu este speriat de starea gazonului de pe Cluj Arena înaintea partidei cu „U” Cluj: „Va fi o seară extrem de complicată pentru noi”

FC Universitatea Cluj a împrumutat un nou jucător de la FC Viitorul

Tișe, despre schimbarea gazonului pe Cluj Arena. „Mai multă preocupare pentru gazon, decât pentru echipă”

„U” Cluj – UTA 0-0. Remiză pe Cluj Arena, pe un gazon penibil, într-o stare avansată de degradare

Ultimele Stiri
abonare newsletter