Sport

Adrian Mutu este speriat de starea gazonului de pe Cluj Arena înaintea partidei cu „U” Cluj: „Va fi o seară extrem de complicată pentru noi”

Antrenorul Rapidului Adrian Mutu este speriat de starea gazonului de pe Cluj Arena. Acesta spune ca din această cauza echipa sa va avea o seară dificilă.

Adrian Mutu se declară nemulțumit de starea gazonului de pe Cluj Arena /FOTO: FC Rapid 1923 - Facebook Adrian Mutu se declară nemulțumit de starea gazonului de pe Cluj Arena /FOTO: FC Rapid 1923 - Facebook

 

 


„U” Cluj o va întâlni pe Rapid București pe Cluj Arena în etapa cu numărul 23 a Superligii. Adrian Mutu, antrenorul Rapidului se arată alarmat de starea gazonului. Fostul fotbalist însă are numai cuvinte de laudă pentru Ioan Ovidiu Sabău.

 


„Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe care are nevoie de puncte. Ne așteaptă și un teren foarte greu și va fi o seară extrem de complicată pentru noi. Deci trebuie să fim gata de luptă, să acceptăm condițiile și să obținem victoria.

Ne dorim continuitate în victorii, ceea ce ne-ar menține în primele trei-patru echipe. Din păcate, terenul nu ajută o echipă care se bazează pe un joc de pase. Trebuie să aplicăm altă strategie și să scoatem maximum din această partidă.


Nu e suspendat Dugandzic. Are cinci cartonașe. Lipsește la patru meciuri, la opt și așa mai departe.

Ne cunoaștem foarte bine, îl respect mult pe Sabău. Revine în antrenorat și deja a schimbat sistemul tactic al echipei. Are o mentalitate de fotbalist mare, a început cu o victorie, au un moral bun", a declarat Adi Mutu la conferința de presă.


Partida va avea loc vineri de la ora 20:00. Universitatea Cluj dorește să obțină puncte din această întâlnire pentru a scăpa din zona retrogradării. Rapidul dorește să se întoarcă la București cu toate cele 3 puncte pentru a fi calificată matematic în play-off.

 

CITEȘTE ȘI:

Ze Gomes este bucuros de mutarea la „U” Cluj: „Mă simt bine, am început să cunosc colegii”

UEFA a schimbat formatul pentru calificările la Cupa Mondială din 2026 și EURO 2028

abonare newsletter