Sport

CFR Cluj dorește să grăbească aducerea unui jucător. Campioana României este dispusă să apeleze la un schimb de fotbaliști

CFR Cluj s-a înțeles cu golgheterul celor de la UTA Arad, Philip Otele, pentru venirea acestuia la vară. Însă gruparea din Gruia dorește să îl aducă încă din această fereastră de transferuri.

Philip Otele s-a înțeles cu CFR Cluj pentru a veni la vară /FOTO: UTA Arad - Facebook Philip Otele s-a înțeles cu CFR Cluj pentru a veni la vară /FOTO: UTA Arad - Facebook

 

 


CFR Cluj vrea să îl aducă încă de pe acum pe Philip Otele, dar fără să plătească o sumă de transfer. CFR vrea să apeleze la un schimb de jucători cu cei de la UTA Arad, trimițându-l înapoi pe Roger. Brazilianul a venit în Gruia chiar de la echipa bănățeană.

 


Cristi Balaj este încrezător că această mutare se va realiza.

„Rămâne de văzut, suntem în discuții, am informat clubul din Arad că urmează să negociem cu Otele, știam că e în ultimele șase luni de contract, discuția a fost foarte scurtă, nu a durat mult să ne înțelegem, jucătorul și-a dorit să vină din vară la CFR Cluj.


Dacă există posibilitatea, probabil că schimbul se va face acum, pentru că există Roger, un jucător cu care noi am câștigat campionatul, care este mai bun decât atunci când a venit de la UTA la CFR, jucător care ne-a ajutat să ne calificăm și în primăvara europeană. Din punctul meu de vedere, valoarea lui a crescut”, a spus Cristi Balaj, potrivit Sport.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se desparte de serviciile a doi jucători. Vezi unde vor ajunge aceștia

CFR Cluj, negocieri complicate pentru păstrarea unui jucător. Cristi Balaj: „Suma este mai mare decât ce avea inițial”

Ultimele Stiri
abonare newsletter