Sport

CFR Cluj poate face încă o mutare pe piața transferurilor. Campioana României îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad

CFR Cluj a pus ochii pe golgheterul celor de la UTA Arad, jucător care l-a impresionat pe Dan Petrescu.

Golgheterul UTA Arad este dorit de CFR Cluj /FOTO: UTA Arad - Facebook Golgheterul UTA Arad este dorit de CFR Cluj /FOTO: UTA Arad - Facebook

 

 


Cel mai bun marcator al formației bănățene UTA Arad, Philip Otele, este dorit de gruparea din Gruia.

 


Campioana României a realizat până în acest moment patru transferuri în această iarnă. Directorul sportiv, Bogdan Mara, a declarat că perioada de mercato este în mare parte închisă pentru ardeleni.

Însă Dan Petrescu își dorește să aducă în Gruia extrema stângă de la UTA Arad, nigerianul Philip Otele, potrivit as.ro. CFR Cluj nu dorește însă să plătească o sumă de transfer și speră să-l aducă gratis pe jucătorul nigerian. 


Contractul său golgheterului celor de la UTA urmează să expire la finalul sezonului. Fotbalistul ar putea să semneze cu gruparea din Gruia chiar în acest moment, însă acesta ar fi disponibil doar din vară.

Philip Otele a reușit 5 goluri în 20 de meciuri jucate în acest sezon. Fotbalistul de 23 de ani are însă probleme cu antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint, care l-a criticat pentru atitudinea sa.


„Nu am spus-o până acum public, dar trebuie să o spun. Eu sunt foarte dezamăgit de atitudinea lui Otele, în primul rând față de club și în al doilea rând față de mine”, a declarat Laszlo Balint.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR și U-BT Cluj se luptă pentru echipa anului. Dan Petrescu și judoka paralimpic Alexandru Bologa, între nominalizări

Curățenia de iarnă continuă la CFR Cluj. Conducerea clubului: „Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter