Sport

Dan Petrescu a fost impresionat de un jucător venit în această iarnă. Fotbalistul și-a adus propriul translator pentru a se integra

Ermal Krasniqi, kosovarul transferat în această iarnă de CFR Cluj, l-a surprins plăcut pe Dan Petrescu în cantonamentul din Spania.

Ermal Krasniqi a venit la CFR Cluj după ce a impresionat în Conference League /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Ermal Krasniqi a venit la CFR Cluj după ce a impresionat în Conference League /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Noua achiziție a CFR Cluj, mijlocașul ofensiv Ermal Krasniqi, a făcut o impresie bună în cantonamentul din Spania. Kosovarul în vârstă de 24 de ani a ajuns în Gruia în această iarnă. 

 


La scurt timp după ce a semnat contractul pe patru ani și jumătate, Ermal Krasniqi s-a alăturat CFR-ului în cantonamentul din Porto Novo. Kosovarul l-a impresionat pe Dan Petrescu cu evoluțiile bune din partidele de pregătire, acesta marcând la debut, dar și cu implicarea arătată, conform fanatik.ro.

Krasniqi se află la prima aventură în afara țării sale și nu cunoaște nicio limbă în afară de albaneză. Din acest motiv, el a ales să meargă în stagiul de pregătire al CFR-ului însoțit de un translator personal.


Fotbalistul este singurul stranier dintre cei 20 din lotul lui Dan Petrescu care a apelat la o astfel de variantă. Tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că noul său jucător face tot ce poate pentru a se integra cât mai repede în lotul campioanei României.

„Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine și unii sunt foarte bine, cel mai bine s-a prezentat Krasniqi, a zis că a făcut foarte multe lucruri în vacanță, s-a văzut”, a declarat tehnicianul campioanei.


Cotat la 375.000 de euro, Ermal Krasniqi juca la Ballkani din 2019. Mijlocașul ar putea să fie adversarul României în preliminariile EURO 2024, după ce a debutat pentru naţionala statului Kosovo în noiembrie 2022,


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj poate face încă o mutare pe piața transferurilor. Campioana României îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad

Curățenia de iarnă continuă la CFR Cluj. Conducerea clubului: „Aștept să tragă Dan Petrescu concluziile”

abonare newsletter