Sport

Noul Lacina Traore? CFR Cluj a transferat un atacant ghanez de 19 ani

CFR Cluj l-a transferat pe Emmanuel Yeboah, un atacant ghanez de 19 ani.

Noul Lacina Traore? CFR Cluj a transferat un atacant ghanez de 19 ani Noul Lacina Traore? CFR Cluj a transferat un atacant ghanez de 19 ani

 

CFR Cluj l-a achiziționat pe Emmanuel Yeboah de la Young Apostles în speranța că va da lovitura cu tânărul vârf de atac. Ardelenii au procedat astfel și în urmă cu 14 ani, atunci când l-au transferat pe Lacina Traore din Coasta de Fildeș.  Fostul atacant al lui CFR Cluj a fost atunci adus la doar 18 ani din Africa și vândut ulterior cu 6 milioane de euro la Kuban Krasnodar.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Conform GHANAsoccernet, Yeboah a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga a 2-a ghaneză până la plecarea în Europa. Noul atacant al clujenilor a marcat 10 goluri și a oferit 4 pase decisive în 16 partide.

La începutul lui 2022, Cristi Balaj a anunțat că la echipa din Gruia se află în probe mai mulți jucători tineri.


„Nu întâmplător avem niște jucători aduși despre care se știe mai puțin. Avem doi ivorieni de 19 și 21 de ani, plus 3 jucători din Ghana, toți între 18 și 19 ani, și un jucător din Panama. Toți acești șase jucători au fost la echipele naționale. I-am văzut pe toți acești jucători înainte să-i transferăm, cu excepția celui din Panama, despre care am avut referințe bune. El urmează să fie verificat.”, a declarat Balaj la începutul anului.

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj admite că situația la CFR Cluj este tensionată din cauza banilor: „Nervii sunt întinși la maxim”

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

abonare newsletter