Sport

Neluțu Varga confirmă transferul fundașului trecut pe la echipa lui Gică Hagi

Neluțu Varga confirmă transferul fundașului central Bogdan Țiru din Polonia, fotbalist trecut pe la Viitorul Constanța.

Patronul CFR-ului confirmă că este aproape că fundașul va veni la CFR Cluj/ FOTO: Bogdan Țîru - Patronul CFR-ului confirmă că este aproape că fundașul va veni la CFR Cluj/ FOTO: Bogdan Țîru -

 

 


Neluțu Varga, patronul campioanei CFR Cluj, a confirmat venirea lui Bogdan Țiru în Gruia.

 


„L-am luat pe Țîru. Este și venit. E un fundaș central foarte bun pe care ni l-am dorit foarte mult. E un jucător de echipă națională și sunt sigur că o să se integreze foarte repede la noi”, a declarat Varga pentru prosport.ro.

Fostul căpitan al lui Gică Hagi de la Viitorul Constanța nu mai vrea să rămână în Polonia, acolo unde îi expiră în vară contractul cu Jagiellonia.


Născut la Constanța, Bogdan Țîru a venit la Academia Gheorghe Hagi încă de la înființarea acesteia în 2009 și a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători ai clubului. Internațional la toate categoriile de vârstă, căpitan al Viitorului în peste 50 de partide și cu peste 160 de partide în Liga 1, a semnat cu Jagiellonia în februarie 2020.

Fundaşul a fost promovat la prima echipă în 2013, iar alături de Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României, Cupa României şi Supercupa României.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj vrea să aducă un fotbalist care a trecut pe la rivala pentru titlu, Farul Constanța

Neluțu Varga, revoltat de atitudinea celor de la Slavia Praga: „Au crezut că merge cu prosteala cu noi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter