Sport

Ioan Ovidiu Sabău va fi numit noul antrenor al „U” Cluj

Ioan Ovidiu Sabău va fi numit noul antrenor al „U” Cluj. Acesta se reîntoarce în cadrul clubului după o perioada de 3 ani.

Ioan Ovidiu Sabău este cel mai probabil noul antrenor al Universității Cluj /FOTO: Ioan Ovidiu Sabău - Facebook Ioan Ovidiu Sabău este cel mai probabil noul antrenor al Universității Cluj /FOTO: Ioan Ovidiu Sabău - Facebook

 

 


Ioan Ovidiu Sabău va fi noul antrenor al „U” Cluj. Cele două părți au ajuns la o întelegere verbală, potrivit paginii 100% „U”.

 


„Și totuși Neluțu!

Întinse pe aproape o săptămână, negocierile dintre Universitatea Cluj și Ioan Ovidiu Sabău, pentru preluarea postului de antrenor al «Șepcilor roșii», s-au încheiat aseară cu succes”, a declarat pagina 100% „U” pe Facebook.


Misiunea principală a lui Sabău va fi salvarea de la retrogradare, fiind nevoit să aducă un număr mare de jucători în această iarnă pentru a crește lotul Universității Cluj.

„Misiunea lui Sabău va fi foarte dificilă, având în vedere termenul scurt până la reluarea pregătirilor (3 ianuarie), timp în care antrenorul și conducerea trebuie să refacă lista plecărilor, dar și să parafeze transferurile care să facă diferența în 2023. Alături de el, din staff vor mai face parte, spun sursele noastre, Sandu Tăbârcă, Dan Didiță și Marius "Papi" Popescu”, a mai declarat 100% „U” pe Facebook.


„Moțul” revine în antrenorat după o perioadă lungă de absență. Ultima grupare pe care Sabău a antrenat-o a fost ASA Tărgu Mureș în anul 2014. Viitorul antrenor al Universității și-a inceput cariera de tehnician la Cluj, pregătind-o pe „U” în anul 2000. Acesta a făcut parte și din staff-ul tehnic al „studenților”, plecând în urmă cu trei ani după eșecul de la barajul cu Hermannstadt.  

Pe lista celor de la U Cluj s-au aflat și alte nume importante din fotbalul românesc precum Mihai Teja, Ilie Poenaru și Virgil Andronache, ultimul fost secund al lui Mirel Rădoi la Craiova. 


Această schimbare de antrenor în mijlocul sezonului a venit după decizia lui Eugen Neagoe de a pleca de la Universitatea Cluj pentru a antrena pe Universitatea Craiova.

 

CITEȘTE ȘI:

Saga plecării lui Neagoe continuă. Președintele „U” Cluj: „Nu-l putem lăsa pentru că suntem într-o situație dificilă”

Un antrenor din „Generația de Aur” ar putea veni în locul lui Neagoe. Este o legendă pentru „U” Cluj

abonare newsletter