Sport

Fanii U-BT, un model de urmat: „O nouă lecție de civism din partea tinerilor”

Fanii U-BT au curățat BT Arena după finalul partidei din EuroCup cu Ratiopharm Ulm

Tinerii ajutând la curățarea BT Arena /FOTO: Rocsana Contraș - Facebook Tinerii ajutând la curățarea BT Arena /FOTO: Rocsana Contraș - Facebook

 

 


U-BT a pierdut dramatic meciul din EuroCup, împotriva celor de la Ratiopharm Ulm, scor 84-81, după ce a controlat majoritatea partidei.

 


Fanii U-BT însă au dat dovadă de spirit civic și au rămas după finalul partidei disputate pe BT Arena pentru a curăța gunoaiele strânse. Participanții la acțiune au fost în principal elevi de la Liceul Horea, Cloșca și Crișan, Liceul Sportiv și Liceul de Arte Plastice Romulus Ladea. Au fost colectate în total peste 5400 de litri de resturi. 

Aceștia nu sunt la prima astfel de acțiune, suporterii rămânand și după meciul celor de la „U” Cluj pentru a face curățenie. 


„Inspirați de exemplul dat de japonezii de la Campionatul Mondial, clujenii au strâns gunoaiele pentru a da un exemplu ce va fi urmat și de alții. #Respect”, a scris atunci pagina suporterilor „U Cluj Fans” pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

U-BT, înfrângere dramatică în EuroCup. Mihai Silvășan: „Nu contează faptul că am controlat meciul timp de trei sferturi”

U-BT Cluj întâlnește o echipă din campionatul Germaniei, în EuroCup. Baschetbaliștii vor strânge jucării și haine pentru copiii din Aghireșu

Ultimele Stiri
abonare newsletter