Sport

U-BT Cluj întâlnește o echipă din campionatul Germaniei, în EuroCup. Baschetbaliștii vor strânge jucării și haine pentru copiii din Aghireșu

U-Banca Transilvania dispută miercuri, 21 decembrie, ultima partidă a anului în 7Days EuroCup. Baschetbaliștii vor strânge cu ocazia meciului jucării și haine pentru copiii din Aghireșu.

U-Banca Transilvania dispută miercuri, 21 decembrie, ultima partidă a anului în 7Days EuroCup. Baschetbaliștii vor strânge cu ocazia meciului jucării pentru copiii din Aghireșu/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania dispută miercuri, 21 decembrie, ultima partidă a anului în 7Days EuroCup. Baschetbaliștii vor strânge cu ocazia meciului jucării pentru copiii din Aghireșu/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania dispută miercuri, 21 decembrie, ultima partidă a anului în 7Days EuroCup. Adversara clujenilor va fi Rathiopharm Ulm, o formație din campionatul Germaniei.

 


Fluierul de start al confruntării se va da la ora 19:00 pe BTarena.

Acțiune caritabilă pentru 50 de familii din Aghireșu

Cu această ocazie va fi organizată o acţiune caritabilă pentru 50 de copii cu vârste între 3 și 5 ani din comuna Aghireșu, satul Ticu Colonie. După accesul în sală, suporterii vor găsi în interior un spațiu special amenajat unde vor putea aduce haine, jucării sau produse de igienă personală (periuțe de dinți, săpun, gel de duş etc.). Ulterior, acestea vor ajunge la familiile celor 50 de copilași din comuna Aghireșu.


U-BT are 5 înfrângeri și 3 victorii în EuroCup

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au ajuns la un bilanț de trei succese și cinci înfrângeri, fiind pe locul 8 în grupă. Rathiopharm este vecina clujenilor de clasament, din moment ce a bifat patru victorii și patru eșecuri. 

Richard și compania sunt dornici de un rezultat pozitiv, după ce au fost depășiți săptămâna trecută în deplasare de către Prometey cu scorul de 105-82. Anterior, U-BT Cluj a depășit-o acasă pe puternica Joventut Badalona cu 98-82. De altfel, toate victoriile alb-negrilor în 7Days EuroCup au venit în BTarena.


Rathiopharm Ulm a câștigat săptămâna trecută pe teren propriu cu JL Bourg, 110-98. De asemenea, trupa lui Anton Gavel le-a răpus pe Prometey, Frutti Extra Bursaspor și Reyer Veneția. În Budesliga, gruparea de la malul Dunării este pe 11, cu patru victorii și șase eșecuri. În weekend, Ulm nu a putut emite pretenții în fața galonatei Alba Berlin, scor 110-83. 

Brandon Paul a sosit recent la Rathiopharm, dar s-a impus rapid în garnitura portocaliilor, totalizând 14 puncte în meciul cu Bourg. La rândul său, Yago Dos Santos are statistici de 12.8 puncte, 5.1 pase decisive și 2.5 recuperări.

CITEȘTE ȘI:

U-BT a obținut a opta victorie consecutivă în Liga Națională de baschet. Silvășan: „Nu le mai putem permite adversarilor să înscrie”

U-BT va întâlni FC Argeș în campionat. Mihai Silvășan: „Ne dorim să rămânem neînvinși în Liga Națională”

U-BT Cluj a pierdut în fața celor de la Prometey, în EuroCup. Silvășan: „Ne-am prezentat jenant”

abonare newsletter