Sport

Fanii „U” Cluj, un model pentru suporterii de pretutindeni! Ce au făcut după meciul din campionat

Suporterii „U” Cluj au dat un exemplu de urmat după meciul de pe Cluj Arena împotriva celor de la UTA Arad. Aceștia au râmas pe stadion după meci pentru a-l curăța.

Fanii „U” Cluj după meciul cu UTA/FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Fanii „U” Cluj după meciul cu UTA/FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


„U” Cluj a întâlnit UTA Arad în etapa a 19-a a Superligii. „Studenții” au remizat împotriva contracanditatei în cursa pentru evitarea retrogradării, scor 0-0. 

 


După un meci marcat de starea proastă a gazonului și a plasei uneia dintre porți, suporterii Universității au făcut un gest demn de urmat de toții fanii sportului rege. Aceștia au râmas pe stadion după finalul meciului și au strâns gunoaiele lăsate în urmă pe Cluj Arena. Fanii au fost înarmați cu saci de gunoi, cu răbdare și cu un simț de responsabilitate civică rar întâlnit.

„Un grup de clujeni inimoși nu au plecat de pe stadionul Cluj Arena, după meciul U Cluj – Uta, până când nu au lăsat stadionul curat.


Inspirați de exemplul dat de japonezii de la Campionatul Mondial, clujenii au strâns gunoaiele pentru a da un exemplu ce va fi urmat și de alții. #Respect”, a scris pagina suporterilor „U Cluj Fans” pe Facebook.

Suporterii au fost inspirați de comportamentul deja faimos al fanilor japonezi de pe stadioanele de la Cupa Monidală. 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – UTA 0-0. Remiză pe Cluj Arena, pe un gazon penibil, într-o stare avansată de degradare

Eugen Neagoe, revoltat de starea gazonului de pe Cluj Arena: „Avem un oraș de 5 stele și un gazon de minus 4”

Ultimele Stiri
abonare newsletter