Sport

U-BT va întâlni FC Argeș în campionat. Mihai Silvășan: „Ne dorim să rămânem neînvinși în Liga Națională”

U-BT Cluj-Napoca va întâlni în următoarea etapă din Liga Națională de Baschet pe gruparea piteșteană FC Argeș.

Victor Sanders în meciul de la Riga /FOTO: U-BT - Facebook Victor Sanders în meciul de la Riga /FOTO: U-BT - Facebook

 

 


U-BT va disputa meciul cu FC Argeș Pitești sâmbătă, de la ora 18:00. Formația condusă de Mihai Silvășan a avut parte de o deplasare lungă la Riga, acolo unde a cedat în fața celor de la Prometey Slobozhanske. Ucrainenii au învins cu scorul de 105-82.

 


În ultimul meci din Liga Națională U-BT a învins Rapidul, scor 79-77. Au urmat apoi două etape la rând în 7Days EuroCup. Din punct de vedere statistic, Karel Guzman este cel mai bun marcator al studenților în Liga Națională, cu o medie de 13.4 puncte. Apropiați ca medii de puncte sunt și Stefan Birčević sau Leo Meindl. 

„Studenții” rămân singura echipă neînvinsă până acum în Liga Națională, adunând 14 puncte din 7 victorii, fiind în spatele Rapidului și a CSM Ploiești dar cu două meciuri mai puțin disputate. FC Argeș Pitești a acumulat 14 puncte, de pe urma a cinci victorii și patru înfrângeri. 


În cadrul întâlnirilor directe, U-Banca Transilvania a obținut șase succese la rând în fața argeșenilor. 

„Este un meci important pentru noi, ne dorim să rămânem neînvinși în Liga Națională. Venim după o deplasare extrem de grea atât din punct de vedere al drumului, cât și din punct de vedere al meciului pierdut. Trebuie să ne revenim și să avem mentalitatea corectă pentru a reuși să câștigăm, indiferent ce probleme întâmpinăm”, a declarat Mihai Silvășan.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a pierdut în fața celor de la Prometey, în EuroCup. Silvășan: „Ne-am prezentat jenant”

Victorie de senzație pentru U-BT Cluj în EuroCup. Au învins o fostă câștigătoare a Euroligii

Ultimele Stiri
abonare newsletter