Sport

Reacția lui Mario Camora după înfrângerea cu Hermannstadt: „Trebuie să ne asumăm că am fost penibili”

CFR Cluj a pierdut în fața sibienilor de la FC Hermannstadt 1-0 (0-0), într-un meci din etapa cu numărul 21 din Liga 1. Mario Camora a fost dezamăgit de prestarea tuturor jucătorilor.

Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


FC Hermannstadt a produs o mare surpriză în ultimul meci al anului în Superliga de fotbal, prin victoria cu 1-0 (0-0) pe terenul campioanei CFR Cluj, marţi seara, în etapa a 21-a.

 


La finalul meciului cu Hermannstad, căpitanul Mario Camora a concluzionat că el și colegii săi nu au meritat cele trei puncte puse în joc.

CITEȘTE ȘI:


Surpriză la meciul CFR Cluj-Hermannstadt. Campioana României, învinsă de sibieni în prelungiri
Curățenie de iarnă la CFR. Care sunt jucătorii care vor pleca din lotul campioanei României

„Trebuie să ne asumăm că am fost penibili, nu am jucat nimic, nu puteam ține de minge. De la început de meci nu a fost bine. Dacă dădeam noi gol, putea să fie altul meci.

Nu a fost ziua noastră. Golul a fost greu de digerat.Știam dinainte cum joacă. Au stat bine pe teren, tactic. Au avut mai multă dorință față de noi. Asta e.


Acum e foarte greu să vorbesc. Sunt foarte supărat că am pierdut. Voiam să mergem în vacanță de pe primul loc. Nu s-a putut.

Trebuie să ne odihnim, să revenim și să ne pregătim bine. Trebuie să avem atitudine bună. Poate multă lume se gândește deja la vacanță. Trebuie să ne asumăm meciul de azi”, a spus Mario Camora, la finalul meciului cu Hermannstadt.


După meciul disputat marți,  CFR Cluj încheie anul 2022 pe locul doi în Liga 1, cu 44 de puncte, în timp ce Hermannstadt iernează pe poziția a șasea, cu 33 de puncte din 21 de jocuri disputate.

Clasament Liga 1/ Foto: LPF

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj întinde o mână de ajutor rivalei de la FCSB. Balaj: „Ne ocupăm de tot”

Gigi Becali „tună și fulgeră” după meciul CFR Cluj-FCSB: „Dacă ratezi din cinci metri cu poarta goală, n-ai cum să câștigi meciul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter