Sport

Surpriză la meciul CFR Cluj-Hermannstadt. Campioana României, învinsă de sibieni în prelungiri

FC Hermannstadt a produs o mare surpriză în ultimul meci al anului în Superliga de fotbal, prin victoria cu 1-0 (0-0) pe terenul campioanei CFR Cluj, marţi seara, în etapa a 21-a.

FC Hermannstadt a produs o mare surpriză în ultimul meci al anului în Superliga de fotbal, prin victoria cu 1-0 (0-0) pe terenul campioanei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook FC Hermannstadt a produs o mare surpriză în ultimul meci al anului în Superliga de fotbal, prin victoria cu 1-0 (0-0) pe terenul campioanei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Sibienii au marcat practic la ultima fază a meciului (90+5), prin Florin Bejan, cu capul, după cornerul executat de Petrişor Petrescu. Faza a fost precedată de eliminarea fundaşului croat Denis Kolinger (CFR Cluj, 90+3) şi de un corner oferit de Cephas Malele, care a crezut că va fi aut de poartă.

 


CFR Cluj a ratat astfel şansa de a urca pe primul loc în clasament, Farul fiind echipa care va încheia anul ca lider al Superligii.

CITEȘTE ȘI:


CFR Cluj va întâlni pe FC Hermannstadt în ultimul meci al anului. Dan Petrescu: „Sunt conștient de greutatea meciului”
Curățenie de iarnă la CFR. Care sunt jucătorii care vor pleca din lotul campioanei României

CFR a suferit a treia înfrângere acasă în acest sezon, după cele cu FC Botoşani şi Farul.

Campioana venea după cinci victorii şi un egal în ultimele sale meciuri în campionat. Pe 30 noiembrie, CFR o învingea pe FC Hermannstadt cu 3-2, în deplasare, la Mediaş. FC Hermannstadt încheie anul cu victorii în faţa primelor două clasate, 4-0 cu Farul şi 1-0 cu CFR Cluj.

Petrescu i-a cerut socoteală lui Malele

Golul sibienilor a venit după un corner făcut cadou de jucătorii celor de la CFR Cluj. În special de Cephas Malele. Imediat după ultimul fluier, Dan Petrescu s-a îndreptat furios către Cephas Malele pentru a-i cere socoteală de ce a procedat așa la faza premergătoare golului.


„Le-am zis la pauză le-am spus că nu suntem ce trebuie. Dacă se termină un 0-0 să nu ne supărăm, numai să nu facem cadouri. Cadoul l-am făcut. Mingea i-a venit lui Malele, în loc să o oprească a lăsat-o în corner. Dacă o oprea, nu mai era corner și era 0-0.

(Dacă l-a certat pe Malele – n.red.) Da, normal. Zic: «Bă, tu lași mingea în corner? Mi-a zis că el a crezut că nu este corner». «Păi, știu, dar nu ești conectat».  S-au făcut foarte multe puncte pentru câte probleme de lot au fost aici. Sunt foarte obosiți. N-am avut timp să ne recuperăm.


Dacă era 0-0, sincer, eram fericit. Un an fantastic, care se termina bine. Așa, un an fantastic care s-a terminat greu, pentru că ultima impresie contează. Numai vacanță nu va fi pentru mine”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de după meciul cu FC Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI:

Un fost fotbalist al CFR-ului plănuiește să se întoarcă în România: „Vreau să-mi duc familia acolo și să cânt”

Dan Petrescu și Andrei Burcă, premiați de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor. Burcă: „Mulțumesc tuturor celor care mi-au apreciat munca şi m-au votat”

abonare newsletter