Sport

Curățenie de iarnă la CFR. Care sunt jucătorii care vor pleca din lotul campioanei României

CFR Cluj va face curățenie generală în lot în următoarea perioadă de transferuri. Dan Petrescu va renunța la serviciile a patru jucători

Jucătorii CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Jucătorii CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Clubul CFR Cluj s-a hotărât care vor fi jucătorii care se vor despărți de campioana României. Ce patru fotbaliști care vor părăsi gruparea din Gruia vor fi Karlo Brucic, Ibrahima Mbaye, Vito Mistrati și Jose Gomes, potrivit fanatik.ro.

 


Primul pe listă este fundașul stânga Karlo Brucic, adus liber de contract de la FC Koper. Venit să-l suplinească pe căpitanul Mario Camora, croatul nu a impresionat și a evoluat în doar 4 meciuri în acest sezon.

Ibrahima Mbaye, fundaș dreapta de meserie, a fost adus vara trecută gratis de la Bologna. În ciuda unui cariere impresionante, fotbalistul cu peste 120 de meciuri în Serie A și un titlul de campion al Africii cu naționala Senegalului nu a reușit să se impună la CFR.


Vito Hammershoy-Mistrati l-a impresionat pe Dan Petrescu în evoluțiile contra grupării din Gruia în sezonul precedent de Conference League, astfel fiind adus la club. Însă fostul jucător al celor de la Randers a fost lovit de probleme medicale, mijlocașul jucând doar 321 de minute în 9 partide.

Jose Gomes a ajuns în lotul ardelenilor după accidentarea gravă a lui Gabriel Debeljuh, însă nici el nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Atacantul de 23 de ani crescut în curtea Benficăi Lisabona a evoluat în doar 2 jocuri în acest sezon.


CFR Cluj va întâlni FC Hermannstadt în ultimul joc din acest an marți de la ora 20:00. Elevii lui Dan Petrescu speră să termine acest an pe locul întâi al campionatului, fiind la un punct în spatele liderului Farul Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Un fost fotbalist al CFR-ului plănuiește să se întoarcă în România: „Vreau să-mi duc familia acolo și să cânt”

CFR Cluj întinde o mână de ajutor rivalei de la FCSB. Balaj: „Ne ocupăm de tot”

abonare newsletter