Sport

CFR Cluj întinde o mână de ajutor rivalei de la FCSB. Balaj: „Ne ocupăm de tot”

CFR Cluj întinde o mână de ajutor echipei FCSB. Cristi Balaj a dezvăluit că le-a propus bucureștenilor să-i ajute cu recuperarea jucătorilor accidentați în meciul cu Chindia.

Cristi Balaj /FOTO: Cristian Balaj - Facebook Cristi Balaj /FOTO: Cristian Balaj - Facebook

 

 


Andrea Compagno și Darius Olaru au fost protagoniștii unui moment extrem de dur la meciul de duminică dintre FCSB și Chindia.

 


În minutul doi al partidei cei doi jucători s-au lovit cap în cap undeva la jumătatea terenului, în timp ce urmăreau un balon. Concret, Olaru a intrat cu fruntea în pometele lui Compagno după care cei doi au căzut secerați la pământ.

CITEȘTE ȘI:


Gigi Becali „tună și fulgeră” după meciul CFR Cluj-FCSB: „Dacă ratezi din cinci metri cu poarta goală, n-ai cum să câștigi meciul”
Cristi Balaj confirmă întărirea lotului în această perioadă de iarnă: „Suntem în discuții. Trebuie doar să finisăm”

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj a dezvăluit că ardelenii s-au oferit să îi ajute pe cei de la FCSB cu recuperarea lui Darius Olaru și Andrea Compagno care au fost accidentați grav în meciul cu Chindia.

„Discutam cu Mihai Stoica înaintea meciului. Ne bucurăm când ne întâlnim, pentru că avem o relație de prietenie și rămâne o persoană dragă. Eu îl apreciez foarte mult. Are o inteligență sclipitoare. Vorbeam de Compagno și de Olaru, despre cât de gravă e accidentarea, și mi-a arătat câteva poze.


Trebuie să aibă altă intervenție chirurgicală și, având în vedere că avem în Cluj oameni apropiați medici, domnul profesor Bran, ne-am oferit să îi ajutăm. În măsura în care e nevoie, cu drag, când e vorba de sănătate.

Ne-am oferit să ne ocupăm de tot la Cluj, cazare, masă. Operațiile nu le plătim, dar e o clinică de stat și n-ar fi o problemă. Mihai Stoica mi-a spus că intervenția are loc astăzi. Prima intervenție chirurgicală n-a fost tocmai reușită și trebuie să o repete”, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a învins-o pe FCSB într-o restanță din etapa 9 a Superligii. Campioana egalează liderul Farul Constanța

Cristi Bălgrădean, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Unde ar putea ajunge portarul

Ultimele Stiri
abonare newsletter